Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prazka totalna

Jak mozna tak sie ponizyc?

Polecane posty

Gość prazka totalna

Gość prazka totalna
Bylam u faceta chcialam z nim pogadac, ale on mowi ze niedzis.A ja siedzialam jak natretna mucha i wiercilam mu dziure w brzuchu.A on mnie zlewal.Podeszlam do niego przytulilam sie ale on tego nieodwzajemnil.A ja dalej siedzialam u niego w domu i niechcialam wyjsc.Co ja zrobilam?1 raz w zyciu tak sie osmieszylam i ponizylam.

jezuuu jeśli to jest ponizenie to co maja powiedzieć autorki postów o seksie z osiemnastolatkami, ciążach i huj wie czy jeszcze... Zalezy Ci na nim to o niego zabiegałaś, źle Ci z tym to nie powtarzaj tego:P

Gość prazka totalna
Tak zalezy mi na nim.Bardziej mi niz jemu.Ale boje sie ze to bedzie koniec nas.

Moze to nawet nie jest kwestia ponizenia! Raczej chodzi o to czy warto zabiegac o kogos takiego? Przeciez widac ze jemu nie zalezy...totalnie Cie olewa...mozna sie starac, walczyc kiedy widzisz jeszcze jakas szanse...ale z jego strony to chyba ozieblosc..to gorzej niz zlosc czy klotnie! moim zdaniem powinnnas dac sobie z nim spokoj! glowa do gory to faceci powinni walczyc o Nas!

Gość prazka totalna
Wlasnie z jego strony jest ozieblosc.Ale ja zachowuje sie tak samo.Myslisz ze sa jakies szanse?Czy wogole po czyms takim co dzis zrobilam odezwie sie do mnie??????????

Gość ej Ty tam
ale to nie byl twoj facet....

Gość blaszka22

Gość wena taka
Glowa do gory.Jak kocha to sobie wszystko przemysli, swoje zachowanie rowniez w stosunku do ciebie i sie odezwie.