Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za gosciu nie moge

Rzucił słuchawką po tym ja mu powiedzialam ze wiem ze klamie.co sadzicie o tym?

Polecane posty

poki co ja sie nie bede odzywac ale on pewnie sie odezwie jak wymysli dostatecznie dobra bajeczke :O

Gość detektyw w spódnicy
Skoro i tak sama mieszkasz z dzieckiem to co za różnica? Kłamcę do sedesu, spóścić wodę i koniec.

"zawsze szczery" nie tak nie poiwedzial wiesz,nie mozesz wszystkich osadzac na podstawie swojego przykladu :P

serio? 23.02.2009] 10:48 [zgłoś do usunięcia] co za gosciu nie moge No coz....chyba macie racje kurde dlaczego faceci tacy sa?

i co chcesz wniesc swoja wypiowiedzia ostatnia "zawsze szczery"? 💤

oj jaka ja glupia jestem przepraszam...wybaczysz?

jeśli jesteś pewna na 100 %, że kłamie facet celowo się wkurzył, rozłączył, żebyś teraz się zastanawiała czy może jednak jest szczery i w ostateczności go przeprosiła i żeby mógł się z ciebie w duchu śmiać. tyle.

dobrze a moge cie prosic abys pisal jasniej?bo jestem za glupia jak dla ciebie:O i niby dlaczego krzywde sobie robie?ze faceta na klamstwie zlapalam?to co mam k.u.rw.a cicho siedziec a on niech sobie klamie ile chce?

ostatnia moja wypowiedz jest do zawsze szczerego!

cukierasku jestem pewna na 100% nie jest klotliwa osoba wrecz przeciwnie no ale jesli jestem pewna ze facet klamie to chyba nie wypada siedziec cicho?i to jeszcze w bardzo waznej sprawie o ktorej rozmawialismy od kilkunastu tygodni nagle okazuje sie ze caly czas pociskal scieme :O no i jak tu nie reagowac :( poprzednie klamstwo dotyczylo jego przeszlosci-jak juz nie mial wyjscia przyznal sie a ja myslalam ze zemdleje bo w zyciu bym sie nie spodziewala ze mnie takie cos spotka :O ale jakos to przelknelam wybaczylam a on obiecal ze juz nigdy mnie nie oklamie i co?i znowu to samo a ciekawe ile takich malcyh i wiekszych klamstewek ma na sumieniu boszszsz juz nawet chyba wole nie wiedziec 😭 ja mu uwierzylam ze nie bedzie juz klamal!!! lykalam zawsze wszystko co poiwedzial....oj ja glupia baba 😭

no wiesz w zwiazku powinno byc zaufanie wiec lykalam :(

a moze ktos mial podobne sytuacje?co zrobiliscie? bo mi jak na razie rece opadly :O

podnosze....sobie...

Gość facet ktory drugi raz klamie
zawsze bedzie klamal i krecil daj sobie spokuj i znajdz kogos innego bo z tym szczesliwa nie bedziesz

up

Gość wkurza mnie....
Dlaczego ludzie odpowiadaja w temacie, ktory ich ewidentnie nie interesuje??? Obrazaja, wyzywaja i z reguly sa to faceci? Moze Panowie nie udzielajcie sie na forum kobiecym? A co do tematu. Jak sie spotkacie porozmawiaj. Jak to jest kolejne klamstwo to pewnie bedzie (niestety) wczesniej czy pozniej kolejne:( Zawsze jakis powod sie znajdzie.

Gość a ja nieeeeee
przeczytałam wszystko i zastanawiam się jakie to jest kłamstwo w tej ważnej sprawie i skąd jesteś pewna,że okłamał Cię na 100% to by ułatwiło ocenę sytuacji bo w sumie z tego co piszesz to robi sie tajemnicza sytuacja i zaraz wyjdzie,że masz faceta gangstera. a w ogóle mieszkacie razem?

nie mam faceta gangstera i nie mieszkamy razem i nie jest to zadna tajemnica ani tez tajemniczy topik-facet oklamal mnie jak mowie ze jestem na 100% pewna to jestem na 100%. ja sie go zapytalam dzwoniac dzis dlaczego znowu mnie oszukal a on "co ty pieprszysz" i rzut sluchawka.nigdy tak sie nie zachowal:( znam go i wiem ze w syt gdyby bylo wszystko ok wytlumaczyl by mi to a nie rzucal sluchawka.ale w sytuacji gdyby wszystko bylo dobrze ja nie zaczela bym tego tematu-kolo sie zamyka :O

w normalnych okolicznosciach dzwoni do mnie 2-3 razy dziennie - odkad zapytalam dlaczego znowu mnie oszukal milczy:O jest mi ciezko bo zranil mnie cholernie ale co zrobic....

Gość a ja nieeeeee
ale ja sie Ciebie pytam skąd ta pewność? jakie masz podstawy do tego by tak uważać? nie umiesz mi na to odpowiedzieć? już zostawmy fakt co zrobił :o

ale ja ci na publicznym forum nie napisze o swoich praywatnych sprawach ej no zrozum mnie -gwarantuje ci ze jestem pewna!

Gość wyszło szydło z worka
kłamczuchy do klopa! też ich nienawidzę ! a ten pajac chyba nie pierwszy raz Cię oszukał więc po co marnujesz na niego czas?

dzwonil nie odebralam-nie wiem jak mam z nim gadac wogole nie chce mi sie z nim gadac :O jestem oslabiona :O

Gość ella258
dziewczyno pownnas miec troche szacunku do samej siebie i klase. przynajmniej przez pare dni nie powinnas odb jego telefonow i nie rozmawiac z nim nie dawac mu nastepnej "drugiej" szansy. po tym co piszesz niemasz do tego faceta zaufania wiec po co ci ktos taki ? chyba ze ci odpowiada bycie oszukiwana

oszukal raz wybaczylam mial juz nie klamac do tej pory mialam zaufanie ale po dzisiejszym dniu juz niestety nie mam:(

dzwonil dzis na razie 3 razy-nie odebralam:( bo nawet nie wiem jak z nim rozmawiac nie chce slyszec tej bajeczki jaka zapewne sobie wymyslil na swoje usprawiedliwienie...