Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

dzieci ze skaza bialkowa. Czy lekarze wpisuja wam recepty na preparat mlekozastepczy? bo u mojej corki lekrka stwierdzila ostatnio skaze bialkowa i wypisala recepte na 2 opakowania bebilon pepti. koncze juz drugie opakowanie i niewiem czy mam chodzic po recepty? czy lekarka bedzie wypisywac za kazdym razem czy tylko raz zapisala a ja teraz mam kupowac bez recepty. jak to jest u was?

Gość mam to samoo
moje dzieci piły/ piją nutramigen dostajemy na niego recepty. dostajemy na 6 opakowań i jak się skończy idziemy po recepte. Na recepte jest o połowe tańszy.

Mój synek też pije bebilon pepti i dostajemu na niego recepty na 10 opakowań jednorazowo. Jest o połówę tańszy.

wlasnie, na recepte jest tanszy, a bez to bede dosyc duzo placic i niewiem - teraz mi sie konczy to zarejestrowac sie do lekarza? czy tak isc poprostu - jak robicie?

Gość mam to samoo
ja dobrze znam nasza lekarke wiec dzwonie i prosze żeby zostawiła recepty na recepcji i mąż wracając z pracy odbiera. Myślę, ze mozesz iść i powiedzieć, ze ty tylko po recepte i wejdziesz bez kolejki, ale karte chyba musisz mieć wyjętą.

dzieki dziewczyny za informacje - to moje pierwsze dziecko i jeszcze skaza sie przyplatala i jestem zielona