Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość b.starykawaler

Panie powiedzcie!Co macie do zaoferowania men...,oprócz urody

Polecane posty

Gość b.starykawaler

przekonajcie mnie prosze do zwiazku z kobieta bo narazie cały czas zawodze sie na kobietach

nic Ci ie zaoferują:P:P niczego nie mozesz być pewien - no oprócz seksu:P

Gość
Urody? Że niby tutaj? :D

Gość frufru
jak wybierasz same piękne suki to nic dziwnego że Cie zawodzą. wybierz sobie przeciętnej urody babkę mającą w sobie dużo niewykorzystanego ciepła, bedziesz mial co chcesz...

Gość frufru
jak bedzie dobrze traktowal to bedzie tak wdzieczna ze nie ucieknie ;)

Gość b.starykawaler
SEXU? KOBIETY BOJA SIE SEKSU zazalenie? do kogo? chyba do ..... O URODZIE PISZE NIE SENSIE ZE WSZYSTKIE SA LADNE A W TYM ZE TAK SIE CHCA POKAZYWAC TO TYLKO OFERUJA NIC WIECEJ NIE ROBIAC TYLKO DBAJA O SWOJA URODE

kobiety boja sie sexu? widocznie boja sie go uprawiac z Toba, wspolczuje doswiadczenia...

masz facet pecha do kobiet i tyle. Pomysl lepiej o tym co sam możesz aoferować, bo moze Ty nic soba nie reprezentujesz to i kobiety przy tobie sie nie starają:P

kobiety dbaja o urode - tak to fakt a facet dba o swojego fiuta -- zeby mial gdzie wkladac, nalepiej czesto i w rozne otwory

Gość pannaixx
a ja się ciągle zawodzę na facetach, właściwie na jednym jestem atrakcyjna, mam powodzenie u innych facetów a jednak nawet nie wchodzę w słowne flirty w pracy i na uczelni, nie myślę nawet o innych facetach, jest tylko on.. jestem wierna w stu procentach w domu idealny porządek, zawsze ciepły obiad, skarpety uprane może ze mną podyskutować o sztuce, obejrzeć film, wypić wódkę nie zrzędzę, nie narzekam, pomagam jak tylko trzeba a on? niewierny egoista i pomyśleć, że kocham go ponad życie, ponad życie..

Gość współczuję ci żony
Skoro jesteś BYŁYM (b.) starym kawalerem to współczuję ci serdecznie wyboru żony. :-P Ciekawa jestem co ty możesz zaoferowac osobie pędzącej z tobą wspólnme życie?? Napisz chociaż jakie masz hobby, zainteresowania ...

pannixx ---za bardzo sie starasz, to Twoj problem

Gość b.starykawaler
PO TYCH WYPOWIEDZIACH NACHODZMI SIE WNIOSEK KOBIETY TO IDOTKI KTORYM NIE MOZNA UFAC JUZ JESTEM PRZEKONANY

Gość pannaixx
ale chyba zasługuje na wiernosc ??? a nawet tego nie dostaje

Gość odbiajm piłeczkę
przekonajcie mnie prosze do zwiazku z mężczyzną bo narazie cały czas zawodze sie na mężczyznach :)

Gość *Sami w pomarańczach
a po Twoich postach nasuwa mi sie myśl ze jesteś żałosny i nudny.Tak tak prócz urody nie mam nic do zaoferowania facetowi.

Gość współczuję ci żony
No, to jak tam b. były stary kawalerze?? Brak zainteresowań? Nie masz o czym napisać? :-O 💤

b.starykawaler --- zostalo Ci tylko strzelic sobie w leb, zrobisz wszystkim przysluge :)

pannaixx ---kazdy zasluguje na szczescie i szacunek. Za bardzo sie starasz, wiecej dystansu, a co najgorsze starasz sie dla niewlasciwego faceta

Gość kobieta 100
Kobieta ma do zaoferowanie mężczyźnie: - PMSy 28 dni w miesiącu - zły humor - marudzenie - zazdrość - \"kochanie dziś boli mnie głowa\" - suszenie głowy - awantury - jęczenie pt nie mam co na siebie włożyć - jęczenie pt ale mam grube uda, prawda? - ciosanie kołków na głowie - kiedy się ze mną ożenisz ewentualnie kiedy będziemy mieć dzidziusia itd. A oprócz tego kobieta potrafi być najsłodszym stworzenie na ziemi :P I za to uwielbicie kobiety:)

Gość b.starykawaler
pannaixx JEZELI Z cIEBIE taki ideal to czego facet szuka u innych kobiet, troche Ci brakuje do idealu-idiotyzm przeciez nie jest zrazliwy widze ze Panie nie zauwazyly tytulu topiku widze ze trudno Wam pisac o swoich atytach ktore przyciagaja mezczyzn nie dziwie sie facetom ze skacza z kobiety na kobiete

Gość b.starykawaler
TAK UWIELBIAMY DUPNIEMY SOBIE Z NUDOW I NA PIWO UCIEKAJA

ja mam dla ciebie odopowiedz, nikt Cie nie bedzie zachecal do zwiazku z kobieta bo nam szkoda ewentualnej kandydatki dla Ciebie, a tak jak zostaniesz sam to nikogo przynajmniej nieuszczesliwisz. tak na marginesie, nie dziwie sie ze masz problemy z kobietami, ktora by chciala takiego pacana, hahahhaha

Gość b.starykawaler
ALIKA TY MASZ FACETA? CZY MOZE MASZ PENISA? CZY MOZE JESTES OBOJNIAKIEM ZNASZ WSZYSTKICH MEZCZYZN

taaaa..... bądż dla takiej dobry a sie znudzi nim cokolwiek zdąrzysz pomyślec:P

Gość kobieta 100
b.stary kawalerze - nie sądź tylko po swoim przypadku. Jeśli Tobie sienie powiodło, albo Ty masz problem z kobietami to nie oznacza ze cała reszta męskiego rodu myśli tak jak Ty. A swoją drogą - widziały gały co brały.