Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość b.starykawaler

Panie powiedzcie!Co macie do zaoferowania men...,oprócz urody

Polecane posty

- PMSy 28 dni w miesiącu ------> raczej nieuniknione :D - zły humor --------> mało kiedy :D - marudzenie --------> tylko w sklepie z kolezankami przy wyborze ciuchów - zazdrość --------> w odp proporcjach nawet wskazana :P - "kochanie dziś boli mnie głowa" --------> czesto z powodu nieopdpowiedniej pogody :D - suszenie głowy ------> tylko suszarka :D - awantury -------> raczej awatary czesto wkleja :P - jęczenie pt nie mam co na siebie włożyć -----> ma duza szafe wiec nei ma z tym problemów - jęczenie pt ale mam grube uda, prawda? ------> ma idealna figure :D - ciosanie kołków na głowie - kiedy się ze mną ożenisz ewentualnie kiedy będziemy mieć dzidziusia --------> kiedy nadejdzie taki moment razem siadziemy do takiej rozmowy chyba trafiłem na ideał :):D

Gość odbijam piłeczkę
jak tak sobie Ciebie czytam... takich jak Ty to toleruje na maksymalnie raz... i może w tym Twój problem, że to nie kobiety wokół Ciebie są nie za bardzo, tylko te kobiety, które są w porządku omijają Cię szerokim łukiem...

mam faceta on ma penisa ( i to jakiego!) nie zadaje on durnych pytan i nie prosi nikogo zeby go zachecic do bycia z kobieta, jest po prostu 100% mezczyzna, inteligentnym, ktory wie, ze bywaja zarowno kobiety jak i mezczyzni ktorzy nie maja nic do zaoferowania w zwiazaku, nigdy nie generalizuje bo ludzie sa przeciez rozni nie znam wszystkich mezczyzn, ale Ty wydaje sie znasz wszystkie kobiety ( ich wady i zalety ale przede wszystkim wady)

Gość kobieta 100
Bracie niedźwiedziu - pytanie b.starego kawalera było tendencyjne wiec tendencyjna odpowiedź była wskazana. A w ogóle to gratuluję prawie idealnej kobiety:)

Ja Ci napiszę co faceci widzą w kobiecie procz urody skoro jesteś tak ograniczony i sam tego nie wiesz bedąc facetem. A więc widza też inteligencję, fajny charakter, który im odpowiada, pomysłowość to, że dobrze mu sie z daną kobieta spedza czas i nie tylko sam sex mam na myśli. Dlatego każdy szuka sobie odpowiedniego partnera wzgledem swoich wymagań i oczekiwań. Już zrozumiałeś, czy dalej myslisz, że kobieta moze tylko urodę zaoferowac? A tak na marginesie idąc Twoim tokiem myślenia to co nam facet może zaoferować, bo nawet nie urodę:P

Gość b.starykawaler
NAJPIERW NIECH KOBIETY NAUCZA SIE USZCZESLIWIAC MNIE WTENCZAS POGADAM ALBO BEDE MIA OCHOTE NA JAKAKOLWIEK ZWIAZEK CHOCIAZBY SEKSUALNY MOZE SIE POSTARAM

Gość kobieta 100
Wreszcie wyszło szydło z worka - b.starykawalerze jesteś szowinistą. I tu leży Twój problem jak sądzę:P

Gość odbijam piłeczkę
...sensu komentować nie ma... z tej gliny to garnka nie będzie...

Bracie niedźwiedziu - pytanie b.starego kawalera było tendencyjne wiec tendencyjna odpowiedź była wskazana. wiec nie zrozumiałe jest dla mnie ze z nim dyskutujecie :P

Gość kobieta 100
Ironia Bracie niedźwiedziu ironia :) Kto głupio pyta głupie odpowiedzi dostaje. Z resztą masz rację - rozmowa z osobą ograniczoną jest bezcelowa.

Drogi autorze nie zniechęcaj się... z pewnościa spotkasz taka, która nie dosć ,ze bedzie piekna, dodatkowo wniesie do Twego zycia wiele radosci.. czego ci szczerze zycze;):)

moze nie jest tak zupelnie bezcelowa, moze facet stanie troszke bardziej inteligentny?!

Gość współczuję ci żony
brat niedźwiedź, toteż ja przestałam rozmawiać z autorem, bo trudno rozmawiać z kimś kto na wszelki wypadek nie odpowiedział na moje pytania :-D On nie chce rozmawiać - on tylko chce wylać frustrację ze swojej głowy, biednej głowy :-O

"moze nie jest tak zupelnie bezcelowa, moze facet stanie troszke bardziej inteligentny?" czytajac wpisy :) szanse sa raczej marne :(

Gość b.starykawaler
WASZA INTELIGENCJA KONCZY GDZIE MOJA ZACZYNA ZOSTAWIAM WAM URODE BO MAM NAD WAMI LITOSC ALE NA ZWIAZEK NIE MAM OCHOTY NIEDZWIEDZIU CZY WIESZ ZE KOBIETY MUSZA SIE LECZYC NA CIAZE CZY MOZE TEZ JESTES TAK OGRANICZONY JAK KOBIETY I OPETANY PRZEZ NIE? BEDZIESZ SZCZESLIWY DO MOMENTU DO KTOREGO ZAGRAJA CI NA NOSKU

Gość współczuję ci żony
Biedny autor topiku nie potrafi nawet wcisnąć przycisku 'caps lock', współczuję. Ograniczeni są wśród nas.

a zreszta kogo to obchodzi czy masz ochote na zwiazek czy nie. mi to wisi...

"NIEDZWIEDZIU CZY WIESZ ZE KOBIETY MUSZA SIE LECZYC NA CIAZE" bez komentarza :O "BEDZIESZ SZCZESLIWY DO MOMENTU DO KTOREGO ZAGRAJA CI NA NOSKU" jak zagra :) to juz nie bedziemy tworzyc zespołu :) Załoze sobie nowy :) Kolego dyskusja z toba nie ma najmniejszego sensu gdyz czuje tutaj u siebie wielka frustracje ktora bije od ciebie na setki kilometrów ... Ma tak wielki zasieg ze sygnał w telefonach komorkach ery jest przy nim niewielkim odgłosem flecika :P Po twoich wywodach łatwo dojsc do wniosków ze niestety ale robisz z siebie zraniona łanie która oczekuje pomocy i wsparcia ... Jak zmienisz styl pisania i bedziesz chciał podyskutowac ( a nie wylewac zale ) to mozemy wtedy pogadac ....

ALIKA - wspólzcesna gladiatorka, Boże chroń pzred jej stalowym charakterem, dal krwi wybije wszystko, nawet cezara w rzymie, BO ONA JEST NAJLEPSZA:P

Gość a co to jest
dal krwi?? cezara w rzymie???

"nie staraj sie byc lepszy od kogokolwiek, staraj sie byc lepszy od samego siebie" cezara w rzymie????

Gość b.starykawaler
TAK MYSLALEM NIE BEZ POWODU ZOSTALEM BARDZO STARYM KAWALEREM NIC NIE MACIE DO ZAOFEROWANIA MNIE SAMOTNOSC NIE JEST TAKA ZLA PO KAZDYM ZWIAZKU LECZYC SIE U PSYCHIATRY TO ZA DROGO WYCHODZI TRZEBA NAPRAWDE BYC SILNYM ZEBY BYC W ZWIAZKU Z KOBIETA KOBIETY I NAJSILNIEJSZEGO POTRAFIA ZNISZCZYC NAJINTELIGENTNIEJSZEGO UCZYNIC DEBILEM NAJWIERNIEJSZEGO UCZYNIC SZMATA POTRAFIA ZAWIESIC SIE JAK KOMP TYLKO Z TA ROZNICA ZE KOMPA MOZNA ZRESETOWAC KOBIETA ZAWIESZONA TO TAKA JAK NP TE KOBIETY CO PISZA NA TYM FORUM, NIE PRZEMOWISZ DO NIEJ NIJAK I MACIE RACJE TYLKO SOBIE W LEB STRZELIC IDE TO ZROBIC

nie no ja zartowalam, nie strzelaj! :) Ja cie kocham!

I się wydało:P cezar to taki kolo co rządził rzymem:p albo mu sie wydawalo że rządził:P

Gość ai-chi
A ja sobie mysle ze wiele osob boi sie zwiazku, jest grono niezdecydowanych lub takich, ktorzy nie dopuszczaja nikogo do siebie Mozna Ci mowic zebys uwierzyl w kobiety...ale sam musisz tego chciec. Ja sama czasem drze, gdy widze niektore dziewczyny, jak sie zachowuja. A faceci...i tak wybieraja te lafiryndowate, a te spokojniejsze uznaja za nudne i nieatrakcyjne. Zycie weryfikuje te osądy ;)

Gość b.starykawaler
NO MOZE JESZCZE SOBIE NIE STRZELE W ŁEB I TAK NIE MAM PISTOLETU MOZE SIE POWIESZE ALE WISIELEC NIE LADNIE NIEESTETYCZNIE WYGLADA OTRUJE SIE TAK OTRUJE BEDE WYGLADAL JAKBYM SPAL ZAWIALO NUDA!!!!!!!!!!!!

Gość ale co to jest
Vampire , ale co to jest "cezara w rzymie" i "dal krwi" ??? Bo Cezar to władał Rzymem. A Rzym był rządzony przez Cezara. Nadal nie wiemy co to jest "cezara w rzymie"?? :-O To ferie jeszcze gdzieś trwają?? Trzeba będzie napisać petycję do Sejmu, że te rozciągnięte na miesiące ferie dla małych dzieci zniszczą Kafeterię. :-( :-D :-D

Gość b.starykawaler
to co wolicie zebym sie otruł czy powiesil bo nic przekonujacego nie napisalyscie