Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalia13mag

Jadra problem

Polecane posty

Gość natalia13mag

Moj chlopak ma problem niedawno sie do tego przyznal. On ma 18 lat i kiedy jest bardzo podniecony bola go jadra. Kiedy sie masturbuje to po erekcji go odrazu zaczynaja bolec lub np jak sie calujemy. Martwie sie bo widze ze mu to przeszkadza i sie wstydzi;/. PoMOCY

Gość no to tylko szybko do lekarza
no to tylko szybko do lekarza i wstyd na bok!

to może być związane z produkcja plemników przez jądra najlepiej do lekarza

A tam, daj spokój. Jaki lekarz. Porozmawiaj lepiej z facetami, choć tutaj to będzie trudne, ale może się jakiś trafi. Z tego co piszesz wynika, że albo w ogóle nie uprawie seksu, albo rzadko. To co w tym dziwnego, że bolą go jądra? Jądra i prostata cały czas produkują spermę. Jeśli co 2-3 dni nie dochodzi do wytrysku nasienie zalega w kanalikach, co może powodować dolegliwości bólowe. Dlatego, aby sobie ulżyć należy doprowadzać czasami do wytrysku. Jeśli jednak nie będzie się tego przez dłuższy czas robiło jądra dostosują swoją produkcję do zapotrzebowania i bóle po pewnym czasie samoistnie powinny ustąpić.

Gość natalia13mag
nie podszywajcie sie za mnie!!!!! zal!!!

Gość dawidowczyk
moze nastepnym razem nie wal go z kolanka w jajca jak sie całujecie , to go nie beda boleć

Gość sa 3 metody
1. Niech idzie do lekarza z tymi jajami 2. MAsaz jaj moze pomoc 3. MOzesz złapac go za jaja i mu je urwac- wtedy ból ustąpi i chłopak bedzie szczesliwy .

Gość tomaszzzz
Jądra i prostata cały czas produkują spermę. Jeśli co 2-3 dni nie dochodzi do wytrysku nasienie zalega w kanalikach, co może powodować dolegliwości bólowe. nie jest to prawdą . JAdra bolą jesli facet zostanie pobudzony i zostawiony albo nie dojdzie po dlugim stosunku. Poza tym podczas stosunku obijanie sie jader o partnerke moze spowodowac po jakims czasie ból , bo to wrazliwe miejsce , a jak jeszcze sie kilka razy je uderzy to robia sie jeszcze bardziej wrazliwe . Jak kopniesz raz to go boli , a jak kopniesz drugi raz to boli bardziej , bo po pierwszym kopniaku zrobily sie wrazliwsze.

Gość natalia13mag
my jeszcze nie współżyliśmy;/ i go nie kopie!!!!

Gość tomaszzzz
Jądra i prostata cały czas produkują spermę. Jeśli co 2-3 dni nie dochodzi do wytrysku nasienie zalega w kanalikach, co może powodować dolegliwości bólowe. nie jest to prawdą . JAdra bolą jesli facet zostanie pobudzony i zostawiony albo nie dojdzie po dlugim stosunku. Poza tym podczas stosunku obijanie sie jader o partnerke moze spowodowac po jakims czasie ból , bo to wrazliwe miejsce , a jak jeszcze sie kilka razy je uderzy to robia sie jeszcze bardziej wrazliwe . Jak kopniesz raz to go boli , a jak kopniesz drugi raz to boli bardziej , bo po pierwszym kopniaku zrobily sie wrazliwsze.

Gość tomaszzzz
i go nie kopie!!!! no to moze byc chory niech idzie do lekarza . Normalnie jadra same od siebie nie bolą . Nie jest to mozliwe . POdczas dluzszego stosunku moga bolec kazdego - co jest normalne , bo jak sie obijają dlugo to zaczna bolec .

Gość tomaszzzz
jezeli jest podniecony , a nie trysnie to beda go bolały , kazdego beda bolały. Dlatego jak pobudzasz faceta to go nie zostawiaj tylko doporowadz do konca , bo moga go bolec jadra.

Gość natalia13mag
hehe

Gość mokasyn
Zgadzam się z tomaszzzz.Jak faceta dziewczyna mocno podnieca i zostawia to dosłownie nieraz nie można dobrze funkcjonować z bólu.Ostatnio swojwj dziewczynie powiedziałem że jest podła bo tak zrobiła i ledwo co chodziłem a ona była zadowolona bo ją zaspokoiłem... Dziewczyny wy nie wiecie co to za ból...

Gość a ja a ja wiem na 100% ze
tak sie objawia zapalenie prostaty

Gość gość
ja sie masturbuje codziennie i wytryskam i czuje sie w spaniale nie mam zadnych dolegliwosci mam 40 l w czasie wzwodu nie moglem napletka odciagnac po dlugim treningu jest wszystko okej mowiac prosciej mialem stulejke trening naprawde pomaga wiem z wlasnego doswiadczenia panowie jak was boli reka to niech wam dziewczyny pomagaja zaznaczam technika nie tradycyjna masowanie gluwki zoledzia

Gość gość
może masz tak ciasną że pompa nie wyrabia z cisnieniem

Gość gość
obciagaj mu do konca z polykiem pare razy dziennie bo mu moga te jaja peknac

Gość Dżondra
Pękam ze śmiechu :-D