Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaba mala zaba

co od chrzestnej dla dziecka na roczek?

Polecane posty

Gość zaba mala zaba

nie mam pomysłu na prezent, a do tego nie widuję się zbyt często z malym. to chlopiec. Moze macie jakies pomysly?

Gość Blask
zależy jacy są rodzice dziecka: tzn.... tradycyjni czy też nie :) ja bym kupiła cos dla dziecka:np chodzik-pchacz, może warsztat z narzedziami :) tego jest naprawdę dużo , wystarczy isc do sklepu i poprosic ekspedientke......:) Pozdrawiam udanych zakupów.....daj znac co kupilas

Gość zaba mala zaba
myślałam o bajkoczytaczu ale nie wiem czy to nie dla troche starszego dziecka

Gość bajki niech czytają rodzice
a Ty kup zabawkę ktorą będzie się od razu bawił:)

Mój syn dostał na roczek od chrzestnej i chrzestnego razem zestaw dużych plastikowych klocków i to był naprawdę trafiony prezent. Służył mu przez lata do zabawy i dopiero jakiś czas temu oddał klocki kuzynce:)

zgadzam sie z Blask:)taki chodzik to fajny pomysl. ja mam problem co kupic chrzesniaczce ale na komunie:(a moze dac kase?jesli tak to ile?

A dodam, że chodzik-pchacz nie jest dobrym prezentem jeżeli w domu są śliskie podłogi, bo będzie za szybko jeździł.

Gość zaba mala zaba
chodzik pchacz jest wg mnie zlym pomyslem dla nich bo maja malo miejsca w mieszkaniu :/

A może zapytaj rodziców? Skoro nie widujesz się z chrześniakiem zbyt często to pewnie niezbyt się orientujesz jakie zabawki już ma, prawda? Rodzice na pewno podpowiedzą ci czym się ich synek najbardziej interesuje i czego mu brakuje w kolekcji.

Gość Jessy28
chodzik? niekoniecznie, moj maluch chodził jak miał 7 miesiecy , a na roczek dostał kłada dla dzieci od chrzestnego i rowerek. oba prezenty udane.