Kaja 1 0 Napisano Luty 23, 2009 Zaniedbałam się przez okres zimy . Przybyło mnie i tu i tam. Od dzisiaj biorę się za siebie bo wiosna tuż tuż i trzeba będzie zdjąć wierzchnie okrycia .Do zrzucenia mam parenaście kilo a czasu nie za wiele .Kto będzie chętny do wspólnego odchudzania to serdecznie zapraszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taranka Napisano Luty 23, 2009 Na drowie i powodzenia: http://dieta-surowa.zlotemysli.pl/edwardstanislaw.php trzymaj się !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaja 1 0 Napisano Luty 23, 2009 Dzięki Taranka , poczytam a powodzenie na pewno mi się przyda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olka35 0 Napisano Luty 23, 2009 kaja a jakie są Twoje wymiary, waga, wzrost i ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaja 1 0 Napisano Luty 23, 2009 Jestem w przedziale wiekowym takim samym co ty ,a wzrost 155 cm . Waga ? Nie mam odwagi ale gdzieś około 70 kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olka35 0 Napisano Luty 23, 2009 To nie tak źle, dasz radę. Trzymam za Ciebie. Ja też się odchudzam. A jaką dietę stosujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przypadkowo Napisano Luty 23, 2009 http://www.allegro.pl/item558462663_piekna_blekitna_sukienka_rozmiar_46_zapraszam.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nestee 0 Napisano Luty 23, 2009 Ja tez sie dolaczam schudlam juz prawie 7kg aale jeszcze dluga droga przedemna:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość salamandra plamista Napisano Luty 23, 2009 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4003982&start=60 zapraszam serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaja 1 0 Napisano Luty 23, 2009 Dziękuję serdecznie za wpisy .Ja nie mam konkretnej diety .Jak dotąd chudłam na wszystkim ale jadłam mało. Na zimę zawsze mi dowala kilogramów .Jakoś jak zimno to motywacja spada , nie da się na byle czym przetrwać dnia , ciągnie do potraw konkretnych ale wiosna za pasem i nie ma co się czaić. Myślę że będzie dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olka35 0 Napisano Luty 23, 2009 Podoba mi się ta twoja dieta. Ja też właśnie taką zaczęłam stosować i mam nadzieje w niej wytrwać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaja 1 0 Napisano Luty 23, 2009 Ja też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Małolatka 0 Napisano Luty 23, 2009 Cześc dziewczyny, ja mam 170 cm wzrostu, waga na dzien dzisiejszy 68,5 kg:O Chce na początek zrzucic 5 kg, bardzo się ograniczyłam i teraz mam zamiar zaczac ćwiczyc:) Idzie wiosna i trzeba będzie pokazać fajne ciałko. Więc do dzieła, trzymam za nas kciuki:) Jestem zmotywowana na maksa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaja 1 0 Napisano Luty 24, 2009 Ludzie , ludzie , ludzie dostałam kubeł zimnej wody na głowę. Zdobyłam się dziś na odwagę po paromiesięcznej przerwie i stanęłam na wagę . Pokazała 78 kg. Jestem w szoku. A wydawało mi się że jest nie więcej niż 70. Człowiek wierzy w to ,w co chce wierzyć. Zabolało i to nawet bardzo . Zdenerwowałam się i biorę się za siebie . Nie odpuszczę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olka35 0 Napisano Luty 24, 2009 hej, nie odpuszczaj!!! Dasz radę!!! jestem z Tobą i trzymam kciuki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nestee 0 Napisano Luty 24, 2009 Hej pewnie nie odpuszczaj !!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach