Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdfjdf

obmacywałam małolata...

Polecane posty

Gość gdfjdf

Jestem nawet ładna, z kobiecymi kształtami ( nie mylić z puszystą ) kobietką... mam 25 lat i lubię imprezować.. dyskoteki techno house to mój żywioł... byłam ostatniego czasu na dyskotece i sobie tańczyłam ... i obok mnie zaczął kręcić się jakiś chłopak... bardzo przystojny, wysoki, dobrze zbudowany, ładnie ubrany, pachnący ;) i chwilę potem zaczęliśmy tańczyć ... i tak już zostało do końca.. przetańczyliśmy kilka dobrych godzin... tańce były bardzo erotyczne bo dotykaliśmy się wszędzie, całowaliśmy, śmialiśmy... bardzo mi się spodobał... jednak dowiedziałam się, że on ma dopiero 18 lat a wcale nie wygląda na tyle.... on też był w szoku ile ja mam ... bo ja nie wyglądam na tyle ..:) ale powiedział że mu to w ogóle nie przeszkadza i tu pytanko mam jego numer telefonu czy myślicie że mogłabym się z nim spotkać ? jest bardzo seksi i świetnie całuje ... hmm.... rozmarzona :D

aleś ty zboczona :) bierz małotala hehe :) odmłodzisz się

Gość gdfjdf
ja to w sumie zawszę spotykałam się ze swoimi rówieśnikami albo starszymi a tu taki mi wleciał ..;) fajny jest noo :D nie powiem że chciałam pójść z nim do łóżka ale jakoś mi tak głupio kurcze ;) Jak tańczyliśmy ustał mu zresztą a ja wszędzie go macałam gdzie się da i powiem że ma tam miły, spory sprzęcik :D

Gość jajajajaja.....
DZWON DZWON DZWON wiecej powtarzac nie bede