Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez panokcia 24444

chirurg zniszyl mi macierz paznokiec kilka lat temu, chce dostac odszkodowanie,

Polecane posty

Gość bez panokcia 24444

kilka lat temu mialam infekcje paznokcia na kciuku i wyrosla mi ziarnina, poszlam z tym do lekarza i dostalam skierowanie do chirurga, on po obejrzeeniu palca postanowil wyciac ziarnine i kazal wrocic po kilku dniach, niestety nic sie nie polepszylo i caly paznokiec byl zaifekowany i byla ropa pod paznokciem, wiec chirurg powiedzial ze trzeba zdjac plytke paznokciowa i oczyscic palec z ropy bo dojdzie do zakarzenia, wiec umowilam sie na zabieg i paznokiec w bolach byl usuniety... lekarz powiedzial, ze paznokiec odrosnie w ciagu 3 miesiecy, przepisal silne tabletki przeciwbolowe i kazal czekac, minelo juz 5 lat a paznokcia nadl nie ma! najwyrazniej macierz pazokcia przy zdejmowaniu plytki zostal uszkodzony i paznokiec nie rosnie, wyglada to okropnie i nie cierpie swoich dloni prosze o wypowiedzi, gdzie musze sie glosic by dostac odszkodowanie ???????

Gość co za baby
nie wiem czy taka sprawa przypadkiem nie jest przedawniona. zglos sie do dyrektora szpitala gdzie miialas robiony zabieg a pozniej skonsultuj sie z radca prawnym on ci lepiej pomoze niz ludzie na forum.

Gość kobieta 100
A skąd wiesz że zniszczył Ci? Może niestety zaawansowany problem zniszczył go bezpowrotnie? Z resztą czy lekarz zawsze na 100 % jest pewien skuteczności danej terapii?

Gość upupuouuuuuuuuuuuuuu

Gość nic z tego za późno
dokładnie po 5 latach od zabiegu sprawa jest przedawniona mogłaś pomyśleć o tym wcześniej, 3 miesiące po zabiegu już mogłaś domagać się odszkodowania jak nie wierzysz to się spytaj radcy prawnego, na takie sprawy masz 5 lat i ani dnia dłużej

Gość calibre7
Hej! Odezwij sie do mnie na maila : calibre7@o2.pl to sprobuje Ci pomoc w tej sprawie!

Gość calibre7
Hej! Odezwij sie do mnie na maila : calibre7@o2.pl to sprobuje Ci pomoc w tej sprawie

Gość sdasdefwefw
łoj tam tipsa sobie przyklej i po kłopocie :D:D

Gość ecdo
odezwij się na biuro@ecdo.pl a pomożemy odzyskać Ci należne odszkodowanie!