Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milka 21

cytologia

Polecane posty

Gość Milka 21

Hej dziewczyny mam takie pytanie. 1 raz rok temu jak mialam 20 latrobilam cytologie i wyszła mi 2gr i lekarz pow ze wszystko jest ok tlyko ze mam małą nadżerke. Przepisał mi antybiotyk jakis i wszystko było ok. Teraz w wieku 21 lat ponownie zrobilam cyto i wyszła mi tez 2 gr tylko ze mam stan zapalny nadal mam nadżerke i zakażenie bakteryjne... :/ jak to zobaczyłam to myślałam że padne!! strasznie sie wystraszylam !! Ale co do tego zakażenia to ja nie mialam żadnych upławów o dziwnym wyglądzie czy zapachu, nic mnie nie swędziało ani nie piekło wiec niby jak bym miala miec to zakażenie? Tak bez objawowo?? Prosze Was jesli któraś z was miala podobną sytuacje to podzielcie sie ze mna ta informacja bo naprawde nie wiem co robic.. :( Jestem załamana :( Tym bardziej ze prowadze udane i czyste zycie seksulane. Od dłuższego czasu mam stałego partnera. Dodam że biore tabletki anty. Prosze pomóżcie!! Czekam na odp.

2gr cytologii to dobry wynik, a infekcje bakteryjne się po prostu zdażają. Warto zainwestować w dobry płyn do higieny intymnej i po krzyku ;)

Gość Milka 21
No ale ja tu czegos nie rozumiem...ze na badaniu mi wyszło ze mam zakażenie bakteryjne (czyt grzybica) a ja nie mialam zadnych objawów !!Uplawów !! no nic kompletnie. wszystko było tak jak zawsze. Wiec ten wynik jest chyba zły...OBy !! NO ale czekam na kolejne wiadomości.

Gość to się nie trzyma kupy
grzyby to nie bakterie co za głupoty wypisujesz nie zawsze lekka infekcja daje nieprzyjemne objawy czy ginekolog coś ci zapisał na tą infekcję, globulki jakieś? poproś o nieinwazyjne usunięcie nadżerki preparatem SOLCOGYN i po problemie ja miałam podobnie, gin stwierdził infekcję a wg. mnie nie było żadnych dolegliwości, ale leki wzięłam na wszelki wypadek, usuną mi też nadżerkę i mam spokój

Gość to ja tylko zapytam
kiedy robi się cytologię?? 4 dni po okresie mniej więcej czy sie mylę??

Gość Milka 21
Tak... 4 dni przed lub po okresie.