Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HolyGrace

jestem bardzo brzydka, a on jest taki przystojny

Polecane posty

Gość HolyGrace
i co z tego ze dziewica, co to ma do rzeczy.j a tam cie nie rozumiem

W jego oczach jestes piekna, i tak ma byc ai chi podejrzewam ze autorka nawet jak by była Linda Evangelista to i tak by znalazła byle jaki powód by sie umartwiac ... Autorka jest raczej z tych kobiet co to szukaja na siłe obojetnie czego byle by miec powód do zrzedzenia nad własnym losem

brzydka i dziewica to już nieszczęście dubeltowe. Pomódl się do Matki Boskiej od Ruchania, pomoże ci na pewno.

Gość ai-chi
Bracie- no istnieja kobiety niedowartosciowane. Mnie np.tez spada samoocena gdy widze dziewczyne o ladnym malutkim tyleczku ;) Ale najwazniejsze to kochac siebie :) 😍

Bracie- no istnieja kobiety niedowartosciowane. autorka nalezy raczej do osób sfrustrowanych niz niedowartosciowanych Pewnie ma fajnie w zwiazku , miło i w ogóle Kolesi ma fajnego który o nia dba i zabiega ... a takiej jednak jest zle bo sobie uroiła cos w tej swojej głowce czego sie trzyma i w co głeboko wierzy :( smutny przypadek

Gość HolyGrace
blondyn,tłuczek z ciebie

Gość HolyGrace
jeju, a moze postawicie sie tak na moim miejscu. nie zastanawialibyscie co super przystojna osoba w was widzi gdybyscie byli brzydcy

nowenne odraw do Matki Boskiej od Ruchania, poczujesz się od razu lepiej.

nie zastanawialibyscie co super przystojna osoba w was widzi gdybyscie byli brzydcy to mam lepszy pomysł .... postaw sie lepiej w sytuacji swojego faceta .... i zrozum ze było by przykro twojemu facetowi gdyby sie dowiedział jak podchodzisz do sprawy waszego zwiazku ?

Gość HolyGrace
pewnie masz racje

Gość ai-chi
Brat dobrze gada ;) nie patrz na swoje niedoskonalosci, skup sie na tym, co dobrego mozesz wniesc do waszego zwiazku:)

Gość Piotrek z Wawy
a ja szukam brzydkiej dziewczyny, ładne są zarozumiałe i trudno z nimi wytrzymać. jak zechcesz spróbować to napisz do mnie na maila

Gość do Piotrka
a jestes przystojny? boto ze dziewczyna jest nieatrakcyjna nie znaczy ze ma chciec kaszalota.