Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiola_fiolka20

Są tutaj tegoroczni maturzyści? Chcę się coś zapytać o prezentacji z polskiego

Polecane posty

Gość wiola_fiolka20

Kto z Was chciałby kupić taką prezentację, którą pisał nauczyciel?

Gość ewq2
szkoda kasy, samemu mozna napisac w kilka godzin

Gość a jaa powiemmm
no wlasnie,taka prezentacja to nic trudnego do napisania:P zwlaszcza ze duzo materialow jest w necie

Gość wiola_fiolka20
Niby nic trudnego, ale jak kots chce miec maksymalna liczbe punktow badz przynajmniej 18, to naprawde ciezko samemu napisac tak,zeby komisiji sie spodobalo. wiem cos o tym, szczegolnie jak nie ma sie pomyslu, albo niewiadomo jak ladnie przedstawiac temat.

Ja będę pisać sama, bo po co tak głupio oszukiwać, skoro samemu można napisać całkiem przyzwoicie? Bez sensu takie dawanie łapówek nauczycielom, korepetytorom itp za napisanie pracy, zwłaszcza teraz kiedy dostępny jest internet, wszelkie pomocne źródła...

Gość drętwa jestem
"Niby nic trudnego, ale jak kots chce miec maksymalna liczbe punktow badz przynajmniej 18, to naprawde ciezko samemu napisac tak,zeby komisiji sie spodobalo. " haha, dobra reklama :D :D ja pisałam sama, miałam maksymalną liczbę punktów, a jakoś specjalnie się nie wysilałam. trzeba umieć się sprzedać. a napisać na osiemnaście punktów to żadna filozofia.

Tegoroczną maturzystką wprawdzie nie jestem ale... Zgadzam się z pewna_studeneczka, po co pisać? Żeby denerwować się później jeśli coś nam umknie? Im bardziej wykuta na pamięć praca tym większy stres przy jakiejkolwiek pomyłce. W szkole przecież się nie uczycie odpowiedzi ustnych na pamięć... a że zadają pytania wasza swoboda wypowiedzi wyjdzie tak czy inaczej. Bo można wyrecytować pracę a nie umieć odpowiedzieć na pytanie jej dotyczące. A już przy kupowanych pracach widać to wyraźnie. Miałam tylko plan wypowiedzi, nie przeczytałam jednej pozycji z bib. podmiotu a z bib. przedmiotu- żadnej. Maturę zdałam na 20 pkt. Mówiłam 13 min., film też omawiałam a nie puszczałam żeby się nie stresować problemami ze sprzętem. Ale przyznaję że miałam lepszy start, jednak wiem że 18 pkt. przy wypowiedzi z głowy to osiągalne dla każdego. Grunt to temat który nas interesuje a nie taki na który najłatwiej coś znaleźć w sieci. "Miłość w literaturze", bleee... Do drogich maturzystów- prace półinteligentom za które i tak mamusie płacą i tak piszę. Każdemu z Was mogę BEZPŁATNIE doradzić przy pisaniu pracy, planu wypowiedzi i bibliografii, doborze lektur, sprawdzić pracę jeśli upieracie się pisać. Więc można śmiało pisać. Zawsze pomagałam tym którym się chciało. Jak się komuś nie chce- to kosztuje.

Gość jg.khb
ej Wiolka ja tez jestem Wiolka XD i tez nazywaja mnie Fiolka