Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miodowlosa

kiedy byl was pierwszy raz? w jakim miejscu sie o stalo? ile mieliscie lat?

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mialam 18 lat - w domu u mojego owczesnego chlopaka - bylismy na wagarach

Gość jyy7689
mialam 18 lat i 5 m-cy ;) w domu mojego ukochanego ;)

Gość magnolia 343
mialam skonczone 18 lat i bylo to w Powidzu, miejscowosci wypoczynkowej.......nie zaluje!

Gość mmmmmmmmmmn
18 lat, 5 miesięcy, plaża w Grecji (ale z Polakiem;) )

Gość Głupia i stara
Hej Miodowlosa . Ja też mam 19 lat i jestem dziewicą, nie wiem kiedy to się zmieni. Nie mam chłopaka i jest mi z tym źle, coraz gorzej. Dziewczyny, które już to robiły, proszę napiszcie jak było????

Gość Szwedka córka farmera
Ja mam 18 lat, ale też tego nie robiłam. Teraz mam chłopaka i on już o tym wspominał, a ja się boję. Nie wiem czy powinnam, nie chcę żeby miał mnie za taką pierwszą lepszą.

Gość mmmmmmmmmmn
Jak nie chcecie, zeby facet mial was za pierwsza lepsza, to sie z nim najpierw hajtnijcie i dopiero potem idzcie z nim do lozka. Kurcze, ludzie robia problem, tam, gdzie go nie ma.

Przepraszam bardzo, ale ja nie robie problemu z niczego. Z moim facetem jestesmy parą od ponad 7 miesiecy, a on jest moim pierwszym chłopakiem, ja jego pierwsza dziewczyną z pewnoscią nie. Dla mnie najwiekszym problemem jest to, iz jest on sporo starszy ode mnie, na pewno ma juz doświadczenie w tych sprawach.

Ciągle nie jestem pewna czyon traktuje mni epowaznie. Oczywiscie zawsze mówi, że mnie kocha i jest taki kochany, romantczny. Ale wszyscy moi znajomi mówia, że to nie może być prawdziwe uczucie, że skoro jest tyle starszy to na pewno chce mnie tylko wykorzystać bo jestem duzo młodsza.

Gość mmmmmmmmmmn
Jeśli masz problemy już na starcie, to możesz być pewna, że z tego związku nic nie będzie. Daj sobie spokój i czekaj na kogoś właściwego. Tak Ci radzę, z wyżyn życiowego doświadczenia;)

Gość lllllllllllllllllllllllll
a ile ma lat Twój chłopak :)?

To nie takie łatwe zostawic go. Ja go kocham, on kocha mnie, tak mówi, ja mu wierzę, ale przeciez na 100% nie wiem co on sobie mysli, a te uwagi koleżanek jeszcze bardziej mnie niepokoją. A on ma 29 lat.

o kurcze... to ja bym na Twoim miejscu jeszcze czekała!! jeśli mu zależy to wytrzyma, dużo CI brakuje do 18 ?

sorki... teraz doczytałam..ja bym do 19 co najmniej czekała.. tak mi się wydaje.. a potem to już dość normalne żeby dziewcą nie byći nie szokuje aż tak :_)

Gość mmmmmmmmmmn
29 latek... Dziewczyno, taki facet, jeśli się umawia z osiemnastolatką, na 99% jest popaprany psychicznie, niedojrzały, itp. Nie rokuje na dobry związek. Uwierz. Zresztą, jak nie chcesz, to nie wierz. Sama się przekonasz. Ale lepiej - bądź mądrzejsza.

urodziny mam dopiero późną jesienią, więc poczeka jeszcze :-p Ale tak serio to bardziej martwi mnie ta różnica wieku, moi rodzice o nim nie wiedzą, tzn. mój ojciec go zna, co za głupia sytuacja.... chodzi mi o to jak się poznalismy. Wychodzi na to, ze gdyby nie mój ojciec to nigdy byśmy się nie spotkali. :-?

znam parę która teraz ma 22ona 31on a czeczynali gdy ona miala 18 on 27, tak wiec takie zwiazki sa mozliwe... ale to juz musi byc odpowiednio fajny facet!! a skoro o tym mowia ci tak nie za bardzo to przemysl to dziewczyno..

no... ja mysle zebys o przedstawianie rodzica myslala dopiero jak bedziesz o juz baaaaaaardzo pewna bo to moze byc droga przez meke... :(

Ok, ok. Rozumiem wszysto, moje kumpele mówią dokładnie tak samo. Ale w jego słowach, zachowaniu nic nie wskazuje na to, ze chodzi mu tylko o jedno. Może ciężko to zrozumieć, ale ja go naprawde pokochałam. Najpierw się zauroczyłam, bo jest bardzo przystojny, a teraz go pokochałam. I nie jest zadnym świrem, ani zboczeńcem, zachowuje sie normalnie. Nie ma żony, ale w obecnych czasach to nie powinno juz dziwić. Miał sporo dziewczyn przede mna, sam mi to powiedział, nic nie kęci, ja mu ufam. Tylko czasami gdy ktos zacznie tak mówić o tych wszystkich przeszkodach, że starszy, że to podejrzane, to i ja nabieram podejrzeń.

wez pod uwage, ze po 7 miesiacach nie mozesz stw. czy go kochasz tak naprawde. Po 2 -3 latach to juz bardziej, bo milosc nie jest uczuciem.... Jesli nie jestes pewna czy tego chcesz to znaczy ze nie jestes gotowa. Uwierz mi, że jak będziesz to sama się zorientujesz, że chcesz tego. Ja jestem z chlopakiem ponad dwa lata mam 20 lat i jeszcze się nie kochalismy. Czasem warto poczekac;)

Dzieki llllllllllllllllllllllllllllll Chociaż Ty jedna mnie nie krytykujesz. Wiesz, moje kumpele tak mówia, bo go nie znaja. Mówia tak, bo... tak im sie wydaje, bo on wyglada na podrywacza, bo jesli jest tyle starszy to uważają, że nic z tego nie będzie.

Co do roznicy wieku, to ja tego nie popieram, ale jesli naprawdę chcesz z nim być to czemu nie. Ale radzę ci pogadać z rodzicami, bo to może być duzym szokiem dla nich...

Antii chyba tak zrobię. Chociaż czasem jestem juz taka chetna zeby z nim być, blizej, jeszcze blizej, ale jakos zawsze udawało mi się opanować na czas. Dziekuje Wam za wypowiedzi, naprawdę mi pomagacie, bo tak to tylko w kółko słyszę on jest za stary, znajdź sobie chłopaka w swoim wieku itakdalej.

wiesz są inne sposoby aby być blisko z chlopakiem, ale nie seks... Tylko pamiętaj, że jak raz zaczniesz uprawiac petting, to to tak wciaga ze nie da sie przestac;p No i latwiej wtedy przejsc do seksu, bo tak jakos naturalniej no i poznajesz partnera i jego potrzeby