Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miodowlosa

Mój pierwszy raz

Polecane posty

Mój pierwszy raz czyli z pamietników nastolatków. Twoje \"przejście\" w dorosłość było jak ze snu? A może był to koszmar i chciałbyś ustrzec przed takim błędem innych? Napiszcie o tym co przeżyliście, przyłączcie sie do dyskusji.

Gość aniulka 1234
Nie było pieknie, ale nie mam też traumy. Mój teraźniejszy mąż zaprosił mnie do siebie do domu. Wcześniej rozmawiałam z nim, że jestem gotowa na seks i nie chcę jeszcze tego robić. Kiedy siedzieliśmy w jego pokoju on zaproponował, że zrobi mi masaż. Wyciągnał olejek i zdjął mi bluzkę. leżałam na brzuchu i odprężyłam sie, kiedy masował mi plecy. Nagle zaczął ściągać ze mnie spodnie i majtki, czułam sie trochę niezręcznie, ale uspokoiłam sie kiedy delikatnie wcierał olejek w mój tyłek. Kiedy skończył swój masaż byłam podniecona i zaproponowałam, żeby spróbować "to" zrobić. Rozebrał sie i oczywiście jego penis był już w stanie gotowości. Nałożył prezerwatywę, kazał mi włożyć pod tyłek poduszkę i delikatnie próbował wejść. Adrenalina mi skoczyła i niestety nie myślałam o rozluźnieniu co poskutkowało tym, że chłopak nie mógł we mnie wejść. Tego dnia próbował dwa razy pozbawić mnie dziewictwa, dopiero za drugim razem wszedł we mnie. Bolało mnie jak cholera, ale poczułam ulgę, że mam to już za sobą. Tylko wyrwałam mu trochę włosów z głowy i podrapałam plecy. Kilka pierwszych razów nie było specjalnie przyjemnych, ale jakoś przez to przeszlismy i teraz każdemu życzę takiego seksu jaki ja mam.

Gość natalia13mag
ja mam to przed soba jeszcze:) ale juz nie dlugo:) ale nie bede drapac chlopaka:)

Gość obojętnie jaki
ja mam 18, 5 lat :P tzn. w sierpniu skończę 19, z chłopakiem jestem ponad 2 lata. Kocham go i chciałabym już to zrobić, ale z drugiej strony myślę, że to za wcześnie... On jest 2 lata starszy, też jest prawiczkiem i mnie nie namawia, ale... Chyba jeszcze poczekam

Gość natalia13mag
ja jestem jeszcze mlodsza od Ciebie:/ i chlopak moj tez jest starszy o 2 lata;) Kocham go jestesmy pewni wiec ja nie widze przeszkod:) ale za pol roku dopiero:D

Gość natalia13mag
ja mam 16 prawie