Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zolwikk

zel na pazurkach poodpadal mi w niecaly thydzien od zrobienia!!!!!

Polecane posty

Gość zolwikk

we wtyorek w tamtym tygodniu zrobilam zel na paznokciach. wczoraj juz byly takie duze jasne bable na plytce . wygladalo to fatalnie. wystarczylo lekko podwazyc paznokciem i odpadaly w polowie. dzisiaj ide sciagnac bo to jakies czyste nieporouzmienie. zapytac tej baby czy nie zwrocilaby kasy bo 75 zł w bloto wyrzucilam jak widac.

Gość tarayaya
tyle kasy na durne paznokcie wypierdolic!jakas chora jestes!

Gość jest fajna..........
no to raczej nie zapytać a zażądać:-D!!!!Odwaliła fuszerkę to ma pecha---poprawia za friko:-P

Nie zdejmuj tylko idź z reklamacją, paznokcie został nieprawidłowo wykonane. Nie ma prawa się nic dziać wcześniej niż po dwoch tygodniach od założenia. No chyba, że sama coś z nimi kombinowałaś-uderzyłaś gdzieś, podważałaś, nagryzałaś itp...

Gość ja robiłam prawie 2 tyg temu
w tym tyg ide na uzupełnienie. ale babka od samego początku mi mówiła że nie na każdych paznokciach się trzyma.

Gość zolwikk
mi ic nie mowila.sama sie wczesniej dowiadywalam na jakich moze sie nie trzymac. ale ja nie biore antybiotykow nie mam chemii nie faszeruje sie jakimis chormonami innymi niz antykonc. wiec powinno sie normalnie trzymac. moze niech juz nie zwraca tej kasy ale przynajmniej moze zdejmie za darmo bo juz ich niechce. zrazilam sie strasznie.

zgadzam się z markotką Reklamacja - paznokcie były źle zrobione.

Gość zolwikk
no i co ona mi powie to zrobie jeszcze raz:) jak ja juz niechce wogole. chce to zdiac i sama frencha sobie w domu polozyc na moje wlasne. ale glupio mi bedzie chyba jej powiedziec aby zwrocila kase

A jej nie jest głupio, że odwaliła fuchę? Tylko mi nie mów, że to jakaś stylistka po certyfikatach, w takim przypadku sami widzicie jakie to ma znaczenie. Moja ciotka nie ma certyfikatów jest fryzjerką, a paznokcie mojej mamie zrobione na sylwestra trzymały się do marca, oczywiście z uzupełnianiem. To prawda, że nie każdemu się trzymają, ale to chyba powinna stylistka o tym wiedzieć, skonsultować, dobrać metodę,a jeśli już to uprzedzić, że tak się może dziać...;/ Idź do niej i po prostu powiedz, żeby albo za darmo poprawiła, albo oddała kasę, a ty pójdziesz do kogoś kompetentnego i znającego się na rzeczy...ja bym tak zrobiła, czemu ty masz tracić przez czyjeś byle jakie odwalenie roboty.

Tabletki antykoncepcyjne też mogą mieć wpływ na trwałość żelu na paznokciach. Główne czynniki z powodu, których żel odchodzi to: zmiany hormonalne, problemy z tarczycą, przetłuszczająca się płytka paznokcia i nadciśnienie.

Gość ola800528
witam ja osobiscie mialam dziewczyne ktorej juz po 2-3 dniach odpadal i akryl i zel (tłusta płytka) ale znalazlam na to metode odtłuszczam 3razy przed nałozeniem praimera, 2 razy praimer kwasowy i trzymaja sie 4-5 tyg az do uzupełnienia REWELKA!!! RÓWNIEŻ JESTEM ZDANIA ZE STYLISTKA POWINNA POPRAWIDZ BŁEDY BEZPŁATNIE JA ZAWSZE MOWIE SWOIM DZIEWCZYNOM WRAZIE CZEGO ZAPRASZAM DO TYG POPRAWKA NA MOJ KOSZT :) NASZCZESCIE SIE NIE ZDAZA :))