Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nawiedzana ania

mam małe pytanie, czy ktoś pomoże...

Polecane posty

Gość nawiedzana ania

Kochani, od kilku tygodni, non stop obcy faceci odwiedzają mój profil na nk :-O Co wejdę, to widnieją 3 nowe twarze kompletnie nieznajomych mi ludzi. Zablokowałam swoje dane, żeby nie wyświetlały się w wyszukiwarce, a mimo to codziennie (po kilka razy dziennie), widzę nowe osoby mnie odwiedzające😠. Jak to mozliwe?

Gość bardzo możliwe
moze stałas się sławna z jakiegoś powodu i o tym nie wiesz... np. upiłaś się w ostatnią sobotę i dawałaś ostro czadu

W wyszukiwarce się nie pojawiają Twoje dane ale jeśli ktoś wejdzie na profil Twoich znajomych to przecież może sobie zajrzeć i do Twojego z ciekawości. Skoro tak się tym przejmujesz to po co Ci w ogóle konto na n-k?

Gość nawiedzana ania
nie upiłam się, ani nie mam żadnych rozbieranych sesji (tudzież innych z gatunku dość wulgarnych:-O )

Gość Wezwijcie lekarza
może dane do twojego profilu krążą gdzieś na kaffe/

Gość ddddddddddddddddddad
no wlasnie moze ktos gdzies podal linka do profilu. Albo poprostu mowia o Tobie. Sprawdz, np jednego z odwiedzajacych - zobacz czy maja siebie nawzajem w znajomych. Jesli tak to moga poprostu o Tobie plotkowac :)

Gość nawiedzana ania
konto, jak chyba każdy, mam dlatego, żeby znaleźć starych, dobrych znajomych sprzed lat. I wcale nie chodzi mi stricte o moje znajomości z klas. Kilkoro ważnych dla mnie osób, odnalazłam i utrzymujemy kontakt telefoniczno-mailowo-skeyp'owy, ale jest jeszcze wielu, którzy dotąd nie zalogowali się na tym portalu, a tylko w ten sposób istnieje szansa, że się kiedyś odnajdziemy;)

Gość nawiedzana ania
sprawdziłam dziś jednego chłopaka, i okazało się, że jest w grupie znajomych mojego kolegi. Ok, mogło się zdarzyć, że sobie przeglądał jego znajomych i zainteresował się mną, no, ale do mnie non stop wchodzą jacyś nowi mężczyźni. PO KILKA RAZY DZIENNIE! Każdego dnia widzę kolejne 3 nowe twarze:-O To mi się wydaje dziwne.

Gość nawiedzana ania
właśnie martwię się, że ktoś "zabawny" wrzuca mojego linka na jakimś portalu i stąd te ogromnie częste odwiedziny nieznajomych :-O

Gość nawiedzana ania
Na pewno obcy, buszujacy po nk, nie są w stanie wejść na moje konto, ponieważ zablokowałam swoje dane w wyszukiwarce. Znajomi-znajomych, to mozliwe, ale to bardzo mało prawdopodobne, żeby po kilka razy dziennie, po kilka nowych osób (tych znajomych-znajomych) chciało sobie mnie oglądać :-O