Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młokos73

Wrobiony w dziecko...

Polecane posty

Gość młokos73
Nie wiem czy wspomniec o tym incydencie przed sądem. Skad moglem wiedziec, ze nie bierze pigulek!!! Mowila ze bierze!!! Oklamala mnie perfidnie...

Gość bez odbioru
loool :D powiedz jeszcze, ze macie ślub kościelny :D i skoro brała pigułki, to po cholerę stosunek przerywany?? ale co ja się tak czepiam... baba go przyczymała, on się czuje uszukany i chce rozwodu :D brawo :D

Gość musisz w sądzie to powiedziec
aaa i nie omieszkaj w sądzie powiedzec i tym " przyczymaniu " będa mieli chociaz jakąś rozrywke twoim kosztem !🖐️

Gość nie życzysz sobie dziecka
nooo jak uszukany to nie ma siły, cza sie wyprowadzać bo za chwile znowu przyczyma i będzie drugie ;)

Gość tarayaya
jezeli tak nawet zrobila to dobrze zrobila!bedziesz placil zasrancu!=/i dobrze ci tak!

prowokacja ale się uśmiałem po pachy :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość jak mozna kogos wrobić
przcież nie ma 100% metody zapobiegania niechcianej ciąży każdy młokos powinien wiedzieć że zblizenie moze skutkować ciążą smutny jestes wiesz:(((

Gość Witki
Wytlumacz mi skoro od poczatku bylo ustalone ze nie chcesz dzieci nigdy to dlaczego nie poddales sie wazektomii albo dlaczego twoja zona nie podwiazala sobie jajowodów ????????? Są jeszcze spirale prezerwatywy tabletki i inne sposoby antykoncepcji wy zaraz po kalendarzyku wybraliscie najglupsza !!!!!!

Gość no wiesz rozwód rozwodem ale
alimenty będziesz bulić ....:D i na dziecko i na ciężarną zone !

trzeba było sobie podwiazać nasieniowody a nie pierdolić wałachu od rzeczy, spierdalaj do nauki

Gość o ja nie moge
Podczas stosunku żona mnie przyczymała, skoro cie "przyczymała" tp twoja wina że twoja pała nie wytrzymała,skad biora sie tacy debile? chyba z tych przyczymanych stosunków

hahaahahahah, wlaśnie pigułki... sex przerywany nie potrzebny :D a nei stać cię na gumki?:D jak tak się bałeś? :D hahahaha:D nie no takiej historyjnki nigdy nie słyszlam ani nie czytałam... 'Żona mnie przytrzymała i nie miałem jak wyjsc" :D haaaaaa :D:D:D:D

Gość młokos73
Mi nie jest do smiechu w tej chwili. Jestem zrozpaczony. Nie chce miec z dziekciem nic wspolnego w przyszlosci i teraz niestety bede musial placic alimenty przez jej głupote

Gość bez odbioru
nie przez JEJ głupotę, tylko przez TWOJĄ głupotę :D

omg :D ha ha ha ha ha ha :D przynajmniej mi się humor poprawił :D

oplułem monitor autorze topa :P jedno z lepszych opowiadan jakie czytałem ostatnio ... i to przytrzymanie :D:D:D:D taki mały ofsajd :P

Gość kokosinskijerzy
hahahahaha proponuje ci kupic gumki od boleslawa666 - poszukaj na forum to bedziesz wiedzial o co chodzi

Kobiet się trzeba bać, widzicie do czego są zdolne?:D Przytrzymają was i się spuścicie w nie i bedzie dziecko czy tego chcecie czy nie :( xD

hahaha :D Nie no :D śmiech na sali :D

Gość młokos73
Ale przeciez niektory kobiety dluugo nie moga zajsc w ciaze, czemu ja mam takiego pecha??? Rozmawialem juz w tej sprawie z prawnikiem, udzielil mi fachowej porady w odroznieniu od osob na tym forum.

To się czuj oszukany, ale sąd Ci powie, że tabletki też nie dają 100% ochrony przed ciążą i że skoro jesteście małżeństwem i uprawiacie seks to musisz się liczyć z tym, że twoja żona może zajść w ciążę.

Gość Witki
heehhehe ciekawe ilu jest takich idiotow ktorzy te bajki w sadach opowiadaja zeby alimentow nie placic. Swoja droga oby wiecej takich tematow. Poplakalam sie ze smiechu :D

Gość Witki
ŁO MATKO ! A MOŻE TO NIE TWOJE !!!!!!!!

Gość młokos73
Raczej moje niestety ale po urdzoeniu dziecka zrobie testy DNA

Gość o ja nie moge
i co ci ten prawnik powiedział ze nawet jakbys sie rozwiódł a ona w ciagu pół roku byłaby w ciazy to i tak domniemane jest twoje ojcostwo? czy ci powiedział że idiota jestes , i on tylko na twojej głupocie zarobi? omg ja sie prawie juz posikałam ,