Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młokos73

Wrobiony w dziecko...

Polecane posty

Ha, wiecej takich ludzi i tematów... Będę płakac ze śmiechu :(

Gość strach sie bac
jesli to prafda to wspulczuje tfojej zonie

Gość o ja nie moge
i dziecku nie zapominajmy o dziecku

Gość bez odbioru
" Rozmawialem juz w tej sprawie z prawnikiem, udzielil mi fachowej porady w odroznieniu od osob na tym forum." ciekawe jakiej... jesteście małżeństwem? TAK uprawiacie seks? TAK wiecie, że z seksu biorą się dzieci? TAK (no, chyba że nie wiecie :P) możesz udowodnić, że żona cię przyczymała? NIE stosunek przerywany jest najbardziej zawodnym sposobem na unikanie ciąży (nawet nie jest to antykoncepcja!!) i żaden prawnik nie jest w stanie wymyślić sposobu, żebyś nie musiał odpowiadać za dziecko. również żaden sąd nie da ci rozwodu na takiej podstawie, raczej dadzą rozwód żeby twoją żonę uwolnić od takiego żałosnego korniszona :P szykuj kasiorkę na alimenty :D

Gość szczera bestia
tatuś pierwsza klasa

jak cię przyczymała po jajeczkowaniu, to ci się upiecze, a jak strzelasz ślepakami, to możesz ruchać na okrągło.. :P

Gość młokos73
Zarabiam tylko 1400 zł netto. Żona prawie dwa razy tyle. I ona jeszcze mnie bedzie o alimenty sądzic???? Bez przesady! Ona zarabia wiecej ode mnie. Zapowiedziala mi juz, że to zrobi (zlozy pozew o alimenty)

Gość frufru
ja sie nie dziwie. bylo sie nie wyprowadzac, tobys nie mial sprawy o alimenty :)

Gość bez odbioru
"zapowiedziala mi juz, że to zrobi (zlozy pozew o alimenty)" i słusznie! za głupotę się płaci :D

Gość Witki
heheheheheheheeheh wymiekam juz :)

Gość młokos73
ale ja nie chcę dzieciaka!!! Prawnik mi podsunął mysl, ze mozna oskarzyc żone o gwalt na mnie

Gość leżę i ryczę ze śmiechu - bis

gwałt w małżeńswie? :D hahahahah a:D i kto to udowodni?:D mas zfilm jak cię przytrzymuje? :D

Gość bez odbioru
"Prawnik mi podsunął mysl, ze mozna oskarzyc żone o gwalt na mnie" hmmm a dowody?

Gość Witki
No koles teraz mnie dobileś :D:D:D:D:D:D:D:D GWAŁT !!

Gość młokos73
Przperaszam, ale ktoś się pode mnie podszył. Nie podoba mi się to forum i żałuje, że w ogóle coś tu napisałem. Prawnik poradził mi wiele dobrych rzeczy w tej kwestii. Nie odzywam się już do żony a ona ciągle mnie prześladuje sms-ami i strzałkami.

Byś sobie przynajmniej wstydu oszczędził zamykając dzióbek... Co na to Wasza rodzina, znajomi?

Gość młokos73
na szczęście nie wie, gdzie mieszkam, ale raz spotkalismy sie na ulicy i nieomal skonczylo sie to wezwaniem policji.

Gość bez odbioru
"aagnieskaa (aga158@gmail.com) gwałt w małżeńswie? hahahahah a i kto to udowodni?" Agnieszka, gwałt w małżeństwie JEST FAKTEM. I nie ma co się śmiać. Pytanie tylko jak nasz autor uzasadni, udowodni gwałt na swojej osobie, jak sprawę przedstawi... Pomijając fakt, że będzie to wierutne kłamstwo, co, mam nadzieję, że jeśli już dojdzie do takiej sprawy, prawnik żony natychmiast naświetli.

Gość Witki
strzalkami ? Masz 10 lat ??

Gość szczera bestia
Chłopie ile ty masz lat,nie wiesz,że z bzykania biorą się dzieci? Teraz trzeba stanąć na wysokości zadania,a nie zachowywać się jak gówniarz.

Gość młokos73
Moja rodzina jest wkurzona na nią, a jej rodzina cieszy się, że beda mieli wnuka, bo liczyli na to od dawna :/. A znajomi po różnej stronie stoją

Gość Witki
hehhehehe u mnie juz cale biuro placze ze smiechu :D:D:D

Gość młokos73
Prawnik rzeczywiscie cos tam napominal o gwalcie ale nie uważam, żeby mowil to powaznie, niestety. takich mamy specjalistow w kraju

Ale teraz jest ost tydzień ferii :D więc się uspokoją te wszytskie tematy :D uff.