Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myka

wazne wazne wazne wazne !!pomocyy

Polecane posty

Gość myka
hmmm a ty czytasz moje posty i zachowujesz sie jakbys miala mniej lat niz ja:) bo nie umiesz odpowiedziec na proste pytanie tylko pokazujesz swoja wielkosc i madrosc kpiną:Ch*** Ci w du** gratuluje:)

chyba jednak jestes w ciazy bo humorki dopisuja! i zycze osmioraczkow na dobry poczatek! przez majtki hahahaha

Gość myka
a po 3 nie masz do czynienia z nieudolnym dzieckiem wiec nie mysl ze twoja gadka sprawi mi przykrosc bo jest tylko i wylacznie adekwatna do twojej osobowosci a nie do mojej niewiedzy:)

Gość myka
oo to zmienilas zdanie nagle?:) ze jestem w ciazy hmm:) bardzo ciekawe jest to co piszesz i bardzo ciekawe i zenujace jest to ze mlode dziewczyny z problemami staraja sie zwrocic do swoich rowiesniczek na forach a te potrafia je zjechac i zwyzywac tak jak ty to robisz:) to tak maja wygladac starsze madrzejsze kolezanki? widze ze spoleczenstwo nam rosnie:)

a ja widze ze ominelas lekcje wychowania o zyciu sexualnym :( i nie zmienilam zdania to byla ironia , naucz sie czytac miedzy wierszami :(

Gość myka
nie dasam sie i wcale nie chce zadnych niesnasek.zapytałam i chcialam uzyskac odpowiedz i dziekuje.

Gość myka
oczywiscie ze wiem ze to byla ironia:) bo ja tez ironicznie odpowiedzialam:) ale widze ze tez chyba nie przeczuytalas dobrze:)

Gość celina krakowianka
victoriav - daj spokój dziewczynie , fakt , jest młoda , moze powinna była poczekac z tego typu zabawami ... ale nie najezdzaj na nią az tak , !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :O:O:O moze jest młoda i niedojrzała emocjonalnie ale ty chyba nie lepsza , najpierw piszesz ze nie ma ciazy a potem ze jest , wez sie okresl dziewczyno !!!! myka , nie martw sie , w ciazy nie jestes , ale z tego typu zabawami poczekaj jeszcze troche

Gość myka
dziekuje racja poczekam po co mam sie pozniej martwic na zapas :):)

Gość celina krakowianka
nie ma sprawy

to byla ironia ludzie.. ironia!!!!!!!!!!!!!!! nie zmieniam zdania nastepna..

Gość myka
cos cienko z twoimi ironiami skoro tylko sama je rozumiesz hehe i nie powoluj sie na to ze to my jestesmy tepe bo widac ze to ironia tylko hmm jakby to napisac->"nieumiejetnie napisana" ta twoja ironia:)

Gość myka
hahaha ok tak na nauke za pozno:)) za to twoja terminologia ,cieta riposta oraz twoje kolokwializmy sprawiaja ze czuje ze jeszcze jednak nie tak poznoo :P:D

naprawde? sprawiam ze nie czujesz sie tak glupia jak zawsze? jak mi milo ze moglam pomoc:) a teraz wracaj do fizyki, bo na sprawy biologiczne to dla ciebie za wczesnie.. ide wiec , nie bede rozmawiac z idiotka, jeszcze sprowadzi mnie do swojego poziomu🖐️

Gość myka
ciesze sie ze na koneic zrobilas ze mnie idiotke choc znajac zycie to nei zajarzylas polowy slow ktore do ciebie kieruje bo wiem ze takie osoby jak ty bardziej stawiaja na 1 miejscu wlasne ego bo gdziez moglabym pomoc glupszej od siebie dziewczynie czyli mnie prawda? znizylabys sie do mojego poziomu gdybys powiedziala mi pare cieplych slow? przykro mi ze sa jeszcze tacy ludzie ktorzy potrafia innych tylko oceniac..nie bede sie juz klocila milego dnia