julllka6 0 Napisano Luty 23, 2009 HEj... mam pytanko.. czy jsli byl petting jakies 5 dni przed planowanym okresem. i teraz ten okes mi sie spoznia o 5 dni. to moze byc ciaza? ii czy po 10 tygodnia od zaplodnienia moglyby byc takie objawy jak plamienia? mdłosci itp? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hijkaklaaaasd Napisano Luty 23, 2009 tak ale my cie nie zbadamy. lepiej idz do lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julllka6 0 Napisano Luty 23, 2009 noo wybieram sie... alee pzreciez te 5 dni przed okesem to podobno nieplodne sa?? jak to jest noo;|:|:| ehh.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hijkaklaaaasd Napisano Luty 23, 2009 na opoznienie okresu wplyw ma wiele czynnikow. stres, choroba, antybiotyki. Szanse na ciąże masz znikome- jesli nie doszlo do wytrysku w srodku- skoro byl to peeting. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julllka6 0 Napisano Luty 23, 2009 dzieki za opinie... wczesniej mialam gryype wlasnie i spooro stresow. aleee zaniepokoily mnie takie objawyy.. moze sama soobie wmawiam ii osttaecznie sie tak czuje.. heh:) no nic licze,ze bedzie dobrze:) dzieki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach