Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady love.

prawda o mnie-to ja wróżyłam na kafeterii

Polecane posty

najchetniej bym ci je.. bła za to ze sie wszedzie pode mnie podszywasz! fajnie sie bawisz? smieszy cie to?

Lady Love dziecko chce się zabawić.. nikt nie pomyśli, że to ty, a nawet jeżeli to są to jacyś pojebańcy i tyle ;)

LADY - nie denerwuj się tak, takie zachowanie nie przystoi 20letniej pannie starajacej się o dzidzie :D

Gość ktos tu ma problem
ni czytaty ni pisaty:O

widze ze juz nie masz nicka do lady love tylko przerzuciles sie na moj dodajac kropke na koncu jak nie chcesz zeby ktos Cie rozpoznal to nie uzywaj tych samych zwrotow i nie rob tych samych bledow : TAMTA TO JAKAS D**A Z ZAKRZAKA to jest twoj chyba ulubiony tekst pomaranczko o starym nicku: DO LADY LOVE

ijasne od dzisiaj chyba :) 6 postow masz i szponcisz.. cos ci powiem zamknij ta swoja jadaczka i idz sie tam kaj nikomu nie bydziesz zawodzoł

a ty masz tyle postów bo sie kurwisz na erotycznym i radzisz jak perfekcyjnie zrobić loda :d

nojpierw to Ty sie zapoznej ze slownikiem bo cos Ci to nie wylazi, widza ze mosz cos nie teges z deklem pozatym widza tyz ze zes je fes obeznany, no nie pogodosz