Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobic...........1111111

moj narzeczony powiedzail

Polecane posty

mi ze bedziemy mieszkac z jego rodzicami(maja duzy dom) , bo on płacić za wynajem nie bedzie, chyba ze ja wybuduje dom, albo kupie to on wtedy na to pujdzie, a ja nie chce z tesciami

dzieqwczyno anwet na to nie idz.Mieszkałam z moim byłym i z jego matka i to był istny koszmar...

Też bym nie chciała z teściami. Najlepiej mieszkać samemu z małżonkiem

Agniesia8787 no wlasnie ja sie strasznie boje tego,a zwlaszcza on jako mamisynek, ma dwie siostry

z ktorymi sie nie zabradzo dogaduje, a jak to ich rodzinny dom to moze jeszcze sobie ubzduraja jakies prawa co do tego... nie wyobrazam sobie tego wszystkiego

Gość a ja nieeeeee
mój nawet nie wspomni by mieszkać z jego matką bo sam chce się wyprowadzić od niej jak najszybciej :P i mówi,że chce zarabiać na nasz wspólny dom ale zobaczymy ile w tym prawdy będzie ;)

ostatnio analizujac wszytsko doszlam do wniosu, ze to co ja mu mowie w sekrecie o mojej rodzinie problemy itd. on wszystko opowaida mamusi, bo sie wydalo, a mamusia swojej cureczce a ta mi sie wygadala- za duzo wiedziala. gdy ja go jeszcze prosze ze ma nikomu tego nie mowic:( a on sie jeszcze kluci ze nie jest mamisynkiem, jak mam mu pozniej ufac

Po ortografii widać, że jesteś prostą wieśniaczką i jako taka musisz podporządkowac się woli swojego Pana 🖐️

analny oprawca- za to po twoim nicku widac ze jestes bardzo "inteligentnym facetem". ciekawe jak mozesz ocenic czlowieka po paru zdaniach.

Gość Wybudujcie...
... wspolnie domek lub kupcie/wynajmijcie mieszkanie. Keredyt 50/50 na was dwoje i problem z glowy.

Ja bym tak chciala, ale on o tym slyszec nie chce , bo nie bedzie tak wielkiego kredytu bral tak powiedzial. Raczej wiem, ze jak sie nie zgodze to nasz zwiazek moze sie rozpasc.

Ma możliwość mieszkać w domu za darmo, to księżniczka marzy o własnym domku i dlatego on ma się wpierdolić na 30 lat w kredyty? :o

analny oprawca nie mam zamiaru sie z toba klucic, takze mozesz sie juz nie wypowiadac tutaj, bo wyobraz sobie ze moim marzeniem nie jest mieszkanie z tesciami gdy oni sa odemnie wazniejsi

Gość głupoty gadasz analny
oprawca... jasna sprawa jest, że jak facet chce założyć rodzinę, to nie może być gołodupcem - i kobietę zaprosić na swoje ma, a nie do mamusi :O A jak jest niezaradnym niezgułą, niech mieszka z mamą i kotem do 60tki, a nie się w zakładanie rodziny bawi :O

Gość wyszło szydło z worka
oczywiście, dom wybudowac to tyle co splunąc :D wszyscy milionerzy, kurwa, w tym kraju

co byscie zrobili na moim miejscu? ja wiem ze od razu domu bysmy nie wybudowali bo pieniazkow na to narazie nie mamy, ale chociaz w bloku wynajac, cos innego wziasc pod uwage, bo ja naprawde sobie nie wyobrazam mieszkania z tesciami tymbardziej ze jest bardzo zwiazany z mama.

ja mieszkam z moimi tesciami i niewiem czemu ludzie przyjeli taki stereotyp ze z tesciami to trzeba tylko zyc w niezgodzie....sama po swoim przykladzie wiem ze tez nie jest lekko bo nie ma to jak mieszakc tylko z ukochanym i nikt nie ma wgladu co robcie nikt was nie kontroluje o ktorej gdzie ywchodzicie kto do was przychodzi idt. zapewno z tesciowa sie gorzej zyje jak z tesciem wiadomo tesciowa bywa wscibska i wkurzajaca ale ludzie naprawde przesadzaja co ci mlodzi maja robic jak chca razem mieszkac isc na jakis wynajem i wtedy sie juz w ogole nic nie zaoszczedzi na swoje lokum:/ a te dwa czy trzy lata przeciez wytrzymacie... w jednym pokoju przeciez nie bedziedzie mieszkac zamkniesz sie w swoim i bedziesz miala gdziesz co twoi tescie robia a tym bardziej ze maja duzy dom..napewno po dluzszym czasie nie raz ci pszcza nerwy ale to jest jednarazowe a jak mocno sie wkurzysz to tesciowa sama zobaczy ze jestes w nie w humorze i bedzie zagadywac do ciebie zeby tylko nie pogarszac sprawy....a jak z tesciwa sie dobrze zyje to nawet z teho skorzystac mozna:)

kazdy facet jest zwiazany z matka bo to jest jego matka napewno ty tak samo ze swoja...ale moj naszczescie nie jest taki zeby matki zadnie bylo wazniejsze od mojego bo ty my bedziemy ze soab do konca zycia a nie on z matka jezeli dokucza tobie to ze jego mama ma przesadny wplyw na jego to poprostu mu o tym powiedz ze nie wyobrazasz sobie ze tak bedzie zawsze bo to jest meczace jezeli nie zroumie to widocznie jeszcze nie jest na tyle dorosly:/ a to jest najgorsze co moze byc:/

co byscie zrobili? ja bym pomachal na pozegnanie i wiecej sie z chamem nie zobaczyl. ale to ja :classic_cool:

glupoty gadasz analny wiesz co to ze facet nie ma swojego mieszkania to nie znaczy ze jest golodupcem... i to nie znaczy ze z mamusia bedzie mieszkac do 60 tki .... tak samo razem mozna sie dorobic domu i nikt nikogo wyrzucac z domu nie bedzie w przyszlosci " bo to moje" nie mowie ze tak u mnie jest bo wiem ze nigdy tak nie bedzie ale zanm takie przypadki jak ksiezniczka szukala faceta tylko z domem bo przeciez ona z tesciowa nie bedzie mieszkac a po kilku latach wywalil ja z domu jak psa bo przeciez to jego dom on sie tego dorobil....a analny oprawca ma racje...jestem kobieta ale w tym przypadku nie bede kobiet popierac ..jezeli nie chca mieszkac z tesciami to ciekawe czy sa teraz w stanie kupic sobie dom.....to czemu do faceta musza byc pretensje ze go nie stac...?????

mieszkalas kiedys z niezyczliwymi tesciami? wolalbym placic za mieszkanie jakiemus zydowi, niz spedzic chocby noc pod dachem takich.

>> mieszkalas kiedys z niezyczliwymi tesciami? A mieszkałaś kiedyś z 30 letnim kredytem na karku, którego rata zżera połowe tego co zarabiasz? :o Mieszkać w zameczku każda by chciała, ale żeby na niego zarobić, to już dola faceta :o Leniwe larwy 🖐️

kto mowi o zameczku, oprawco? rozumiem, ze masz wybujale ambicje, ale wiesz... niektorym wystarczy m3. wole kredyt, niz mieszkanie z tesciami. a tak na marginesie... mamusia nie uczyla cie, ze nie odpowiada sie pytaniem na pytanie?

>> wole kredyt, niz mieszkanie z tesciami. I tak chętnie przez 30 lat będziesz oddawała połowe Waszego wynagrodzenia żydom z banków, czesto wyrzekajac się tym samym innych przyjemności, rozrywek czy może lepszej szkoły dla dzieci, tylko po to, że przez swojej fanaberię nie możesz jakiś czas pomieszkać z rodzicami mężą? :o

ja wiem ze po slubie nie ma odwrotu wiem ze nie wyprowadzimy sie chocby nie wiem jak zle bylo,a gdy sie slyszy rozne opowiesci, jak sie mieszka z tesciami ja jestem przerazona. wolalabym mieszkac w bloku zwyklym wziasc kredyt i miec cos swojego . dorobic sie i byc nie zalezno od nikogo, ale moj N. nawet nie chce o tym slyszec, wiec pozostaje mi albo sie zgodzic albo rozstanie bo wiem ze jak sie nie zgodze do tego dojdzie.

>> gdy sie slyszy rozne opowiesci, jak sie mieszka z tesciami ja jestem przerazona. O krasnoludkach i leśnych elfach tez pewnie słyszysz opowieści i we wszystkie wierzysz? :o Kurwa baby są rzeczywiście bezdennie głupie :o:o

moj N. nie chce nawet zbierac na mieszkanie, on poprostu widzi tylko jedno wyjscie, mieszkac na stale z jego rodzicami i koniec

analny oprawca móglbys mnie przynajmniej nie obrazac, kazdy ma prawo wypowiedziec swoje zdanie ale bez wyzwisk