Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alexxiS

papierosy!

Polecane posty

WItam. Palę dopiero zaledwie od 5 miesięcy i nie potrafię sobie z tym poradzić! Próbowałam już chyba wszystkich sposobów ale to nic nie daję! chcę wkońcu pachnieć perfumami a nie dymem papierosowym ! POMOCY!

Gość 5 m-cy i juz uzależnienie
nie bardzo wierze ....ale moze i tak byc .! staraj sie staraj bo to gówno nie przeciętne sama jestem palaczem od lat i wiem :O :O powodzenia !

Gość gwiazdeczka778
mozesz i palic i pachniec perfumami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gwiazdeczka nie łódź się. Jak ktoś pali to na pewno nie pachnie perfumami tylko śmierdzi papierosami.Każdy to wie, że jak się stanie koło palacza to tylko ten smród czuć.

Gość mmmmm...mmmmm.....mmmmm
Pamiętaj o jednym, znam to z własnego doświadczenia. Rzuciłam palenie. Baaardzo tego chciałam. Nie paliłam 2 lata i byłam baaardzo dumna. Do momentu aż sobie nie zapaliłam okazyjnie 1 ... 2 ... 3 ...papieroska. I znowu się wciagnęłam, popalam od 10 miesięcy. Od tygodnia zawziecie walcze ze skonczeniem. Wniosek jest tylko jeden. Uzalezniona jestes na całe życie i całe życie musisz sie pilnowac.

zaczęłam chyba dlatego, że popalałam na dyskotekach, w domu badź gdziekolwiek indziej nie paliłam wcale, ale na dyskoteki zabierałam ze sobą 2 paczki papierosów. Teraz już palę nałogowo dziennie, conajmniej półtora paczki, często z nudów ..