Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ox

Dziewczyny czy zgadzacie się z tymi punktami co napisałem

Polecane posty

Gość Ox

1. Pisz dla niej wiersze ( , ściągaj z internetu i podpisuj że to Ty napisałeś, zmieniaj tytuł na "...dla XXX" ) wtedy będzie myślała, że zależy Ci na niej. 2. Przywitaj ją co jakiś czas kwiatkiem ( rozejrzyj się! Gdzieś na pewno jest jakiś ogródek z fajnymi kwiatami ) . 3. Mów do niej per "słoneczko, myszka" i tak dalej - wszystkie zdrobnienia jak chwyty - dozwolone ( to działa! Nie dość że jesteś dla niej miły to jeszcze mówisz do niej jak jakiś super dżentelman 4. hamuj się ze słownictwem. Jeśli jesteś z kumplami nie przeklinaj i ogólnie hamuj się ( no, i tu jest racja - chociaż odhamiejesz na czas spotkania ze swą lubą ) 5. Rozmawiaj z nią. O tym jak minął jej dzień, mów że jest jej bardzo ładnie w tym uczesaniu, że ma piękne oczy... ( a potem jak się przyzwyczai i odjedzie od Ciebie a Twój następca nie będzie stosował tej techniki to Twa ex na pewno wróci do Ciebie...a wtedy wystarczy powiedzieć jak bardzo się za nią tęskniło, troszkę się pożalić jak Ci było źle bez niej, itd ) 6. Popieraj jej słowa ( hehe, podłe nie? Tak czy owak ona ucieszy się, że masz takie same zdanie jak ona ) 7. Pochwal się od czasu do czasu jak to ładnie mówisz po angielsku, jak szybko liczysz zadania matematyczne, staraj się przy niej postępować mądrze - bez jakichś głupot ( ponad 65% kobiet na świecie chce aby ich facet był także inteligenty, mądry i rozważny ) 8. Dbaj o swą dziewczynę - idź z nią do sklepu po perfumy, po nową sukienkę, etc. Gdy jest chora pytaj ją jak zdrowie, pocieszaj ją bo ponad 82% kobiet chce aby ich mężczyzna był opiekuńczy - odzywa się tu zmysł matki ) 9. Bądź odpowiedzialny w jej oczach ( jasne , nie? ) 10. Nie oszukujmy się - ważna jest też uroda ( dbaj więc o siebie, kupuj modne dresiki, hehe, znaczy się modne ciuchy, itd, chodź do manikjurzystki ;] i tak dalej... ) 11. Dobrze będzie jeśli pokażesz dziewczynie że nie masz wstrętu do prac domowych 12. I na koniec: bądź skromny, bądź "cool", i w ogóle ;] 13. Acha, i jeśli Cię o coś prosi to spełniaj jej prośby ( a to procentuje... )

tja... rób tak a zostaniesz sam... bo ją rospastwisz i ona nic dla Ciebei nie będzie chciała zrobić ajak jej to wypomisz to będzie barzdo zawiedziona... I wiersze pisz swoje a nie cudze zżynane z netu;P

Gość ktos tu ma problem
pierdolisz dlupoty! z kims czasem trzeba sie poklocic, w tym wypadku to nie wypali:D

Gość *Sami* na odwyku
:O no jak lasia ma 15 lat to podziała

Żadnych swoich wierszy, chyba że nazywasz się Leśmian albo Norwid :O

Gość Ox
nom dlatego się spytałem czy lepiej żebym nie patrzył na na te punkty które ktoś gdzieś napisał w necie a ja wam je pokazałem;) jestem z dziewczyna która kocham ona mnie i wg jest ok, nom ale czasem chciał bym żeby wiedziała jak jak mi na niej zależy i ogólnie żeby była szczęśliwa i czuła się wyjątkowa. Mimo ze taka już jest:)

Gość frufru
jakbym dostała zawłaszczony cudzy wiersz to bym faceta wyśmiała. wiersz się podpisuje autorem i najwyzej dodaje od siebie dedykację.

Gość autorze topicu
dlaczego masz nicka "wół"?

Gość bez 1
reszta ok

Pkt 1 odpada Pkt 3 to absolutnie odpada.. porażka ...myszko ...słoneczko coś strasznego :( a reszta ujdzie w tłumie ;)