Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imkala

imie dla dziecka

Polecane posty

Gość imkala

mam kilka typów dzieczynka Anastazja Maja Emilka Liliana Iga dla chłopaka Filip Miron prosze może ktos mi jeszcze jakieś wymyśli czeka mnie rozmowa z mężem nie podobają mu się te :(

Gość MAJA FILIP

Z Twoich typów podobaja mi się Dla dziewczynki: Emilia (tak mam na imie i bardzo je lubię:) Lilianka( to drugi typ imienia dla dziewczynki jak kiedyś będę mieć córeczke) No i mój typ to: Dla dziewczynki Laura no i właśnie Liliana Dla chłopca Dominik i Michał :)

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiili
Emilka, Filip

Gość MAJA FILIP
A INNE TO ; PATRYCJA , NATALIA , DARIA ,KAROLINA ,MARTYNA ,WITORIA KONRAD ,DAMIAN ,KRYSTIAN ,MARCEL ,ADRIAN , NATAN ,ALAN

Gość dla mnie te
maja, iga, filip

Gość gala12345
Dla dziewczynki Liliana ( lili :) ) Iga też mi się podoba, Emilka również :) ładne jest także Karinka :) a dla chłopca Flip ładne :)

Gość Aniusia23
ja już 3 lata temu miałam wybrane imię dla swojej córeczki, wiedziałam, ze będzie to Michalinka. Za dwa miesiące rzyjdzie na świat ;) i wiem, że to imię jest najodpowiedniejsze. Dla chłopca...hmmm tu było ciężej, ale też musiłam wybrać zanim dowiedziałam się jakiej płci jest moje serduszko i zdecydowałam się na Filipka albo Jakuba :-)

Gość poooopi28
dla chlopca - borys dla dziewczynki - nadia

Gość misiaczki27
lena , tomasz

Moje typy: dziewczynka: Lena, Pola, Nela, Hania, Olga chłopiec: Ignacy, Jan, Filip A jak bedzie miała moja dzidzia tego jeszcze nie wiem

Gość bbbbbbiiiiiiiiikkkkkkkk
Jakub to piekne imie, ale pomysl czy tych Jakubow juz nie jest za duzo, jak zawolasz swojego syna z podworka na obiad to przyleci dziesieciu ;-). Imie Filip nie jest takie oklepane.

Anastazja - skrót Nastka niezbyt ładne, z moich obserwacji jak patrzę na osoby z tym imieniem odnoszę wrażenie że wszytskie są bardzo, bardzo brzydkie. Maja - Za dużo tych Majek teraz się mnoży. Emilia - Badziewiara i syafiara, ciągle beczy i dłubie w nosie. Liliana - Ładne imię, mam koleżankę która bardzo dobrze się uczy. Filip - taki cwaniaczek, podrywacz.... Miron - bo rzygnę...