Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maxior

Grzybica u facetów przebiega bezobjawowo?

Polecane posty

Gość maxior

wydaje mi się że mój facet zaraził mnie grzybicą! ciągle sięlecze i nie ma żadnej pprawy. Ostatnio zauważyłam, że rzeczywiście to sie nasila albo nawraca! po stosunku! Nawet lek. zwróćiła mi na to uwage. powiedziałam mu to ale on się obraził. Wiem, ze dba o hig., nie zauwazyłam u niego NIC zupełni eNIC, żadnych objawów, narawde! podobno u facetów moze to asie odbywac bezobjawoo... czy to prawda??

Gość na mokro
prawda clotrimazol on do leczenia i odstawka na 3 tyg od seksu niestety tak jest

Gość maxior
czyli prawda? clotrimazol krem? jest bez recepty??

Wtórnie Cię zakaża. Na grzybice powinniscie oboje stosować maść i leki. Jak się będziesz sama leczyć, to on Cię bedzie ponownie zakażał.

maxior czyli prawda? clotrimazol krem? jest bez recepty?? Tak, ale jest mało skuteczny. To głównie maść przeciwbakteryjna.

Gość maxior
w tym sęk ze on nie widzi - i rzeczywisi eni ema objawow zadnych! i dlatego nie chce sie leczyc 😠 cos jest bez recepty na grzybice?

Gość na mokro
tak clotrimazol 3,50 zł bez recepty

Gość co to za lekarz
na grzybicę narzadów płciowych ZAWSZE musi się leczyć PARĘ Co to za lekarz, który nie kazał ci przyprowadzić chłopa do leczenia? :-O Nie zaden clotrimazol bez recepty, tylko chłopa weź KONIECZNIE do lekarza 😡

Gość na mokro
bmbalek zalezy ilu procentowy 2% lub5% clotrimazol mnie pomógł ja co prawda po antybiotykach mialam ale zawsze jak sie zaczynało to smarowałam i pomagało

Gość maxior
on nie chce isc :) obraził się jak zasugerowałam ze to od niego mam, po leczeniu swoim... mowie ze jemu si enic nie dzieje i juz...

Gość na mokro
a jak facet jej sie oraza to co ma biedna zrobic ,piszę zeby seks ostawiła wliminuje ryzyko wtórnego zarażenia

Gość maxior
powiedzci ejescze - smarujecie tylko zewnetrznie kremem? czy do środka..? Mam białe bardzo mało obfita wydzieline, zadnego swedzenia, pieczenia, nic! ale ten biały slad na bieliźnie jest :O

Gość co to za lekarz
Teraz to już wszystko jedno skad kto to ma :-O Bo nawet jeśli ty to złapałaś na basenie to sypiając z chłopem zostawiłaś na nim grzybki na rozmnożenie i wtórnie się zakażasz ile razy się z nim zetkniesz. Dopóki on nie przejdzie leczenia to ty będziesz się wozić z grzybicą do końca życia 😡

Gość a od kiedy to
Mezczyzni maja grzybice?Jak ja mamy-to od was-facetki.Oraz tylko na chwile.Piecze wtedy i jest czerwony.Ale to od was.Jakos tak to jest,ze wy nie widzicie wlasnych slabosci.Za wszystko winicie innych,najlepiej nas-byle nie siebie.

Gość maxior
wiem....... :O

Gość maxior
to było - do - co to za lekarz

Gość co to za lekarz
do lekarza - won! Ale już! A jak głupek nie dba o twoje zdrowie i się głupio obraża to z takim nieleczonym się nie sypia 😠

Gość a od kiedy to
niedlugo posadzicie nas o wasze uplawy i inne swinstwa.Co za jazda.

Gość maxior
tak, głównie facet jest przyczyna kobiecych chorób :p zapytaj gina!

Gość co to za lekarz
Pytam, co jest ważniejsze? Zdrowie twojej kobiety i twoje zdrowie? Czy to kto kogo zaraził??? Leczyć się trzeba 😡OBYDWOJE DO LECZENIA.

Gość ytra
\"co to za lekarz na grzybicę narzadów płciowych ZAWSZE musi się leczyć PARĘ Co to za lekarz, który nie kazał ci przyprowadzić chłopa do leczenia? Nie zaden clotrimazol bez recepty, tylko chłopa weź KONIECZNIE do lekarza \" po co ma chłopa wziasc do lekarza ? nie ma takiej potrzeby wystarczy by ten pzrepisal srodki jemu a on je stosował i wsio ok ! ja tam u lekarza nie bylem a jak moja pani miala grzybka to wyleczyl nas oboje (tak mysle ) bez mojej wizyty u niego ! jak wykazala cytologia juz od roku nikt z nas nie nosi grzybka

Gość a od kiedy to
Wiem o czym pisze,bom sam kiedys mial taka facetke.Po wspolzyciu z nia-moj penis mnie doslownie piekl.Byl caly czerwony.Jej dolegliwosci sie tez wtedy nasilaly.Nie wiem jak to jest-czy wspolzycie nasila ta chorobe?Chyba wtedy powstaja lepsze warunki w pochwie.Ale nie ma co-dobre jest to-"u facetow chyba grzybica przebiega bezobjawowo'.No nie ma co.To "chyba" najlepszy tekst jaki ostatnio przeczytalem.Chyba pekne ze smiechu.Przestan facetko bo bedziesz mnie miala na sumieniu.Heheheheheheheheheheheheheheheheheheheheh

Gość wszystko przez przedmałżeński
sex :classic_cool:

Gość co to za lekarz
Kobiety, któe nigdy nie współzyły nigdy nie mają wirusa HPV odpowiedzialnego za raka szyjki macicy. Tym wirusem przyczyniającym się do raka szyjki macicy zarażamy się dopiero od naszych ukochanych mężczyzn rozpoczynając z nimi współżycie. Na szczęście co czwarty mężczyzna nie ma tego wirusa, więc nie każdy zaraża tym wirusem niosącym śmierć kobiet.

Gość a od kiedy to
>>>co to za lekarz Kobiety, któe nigdy nie współzyły nigdy nie mają wirusa HPV odpowiedzialnego za raka szyjki macicy. Tym wirusem przyczyniającym się do raka szyjki macicy zarażamy się dopiero od naszych ukochanych mężczyzn rozpoczynając z nimi współżycie. Na szczęście co czwarty mężczyzna nie ma tego wirusa, więc nie każdy zaraża tym wirusem niosącym śmierć kobiet. >>>> a w ameryce bija murzynow.

Gość maxior
ytra----------cytologia nie wykrywa grzyba :D jedynie wymaz z pochwy - posiew w kierunku grzyba, drożdży...

maxior on nie chce isc obraził się jak zasugerowałam ze to od niego mam, po leczeniu swoim... mowie ze jemu si enic nie dzieje i juz... Nie dawaj mu, jesli nie chce sie takze leczyc i jest roznosicielem. Mógł sie od Ciebie zarazić, ale jest nosicielem. Ty sie leczysz, a on Cię zakaża. Zawsze przez 3 tygodnie leczy sie oboje partnerów. Jak on tego nie rozumie, to bądź stanowcza, wytłumacz mu o co chodzi, a potem daj szlaban na seks.

Gość na mokro
od srodka musisz tez 2/3 tygodnie smarowac no lekarz tez by sie przydała a facetowi proste ultimatum,albo smaruje albo game over z seksem i tyle

Gość co to za lekarz
"a w ameryce bija murzynow." --->> to był ulubiony argument radzieckich komunistów Panowie douczcie się trochę wreszcie, spytajcie jakiegokolwiek ginekologa lub skórnego: Grzybica u panów może przebiegać bez objawowo i to, że mały was nie piecze i nie odpada nie oznacza, że nie macie na nim grzybów :-O Panowie do szkoły :-P

Gość maxior
bimbałek :) macie racje...na poczatku po prostu ne wierzyłam ze on mnie moze zakażać.... :O jeszcze naiwne pytanie--wyjezdzam do rodziny za granice na 2 tyg. w tym czasie nie bedziemy sie widzieć... czy istnieje szansa ze u niego samo to sie zaleczy? czy nie ma takiej możliwosci, bedzie to miał i koniec! ?