Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marrrika

Mój chłopak siedzi!!! Co dalej???

Polecane posty

Gość Marrrika

Nie rozumiem, dlaczego wypowiadają sie osoby zupełnie niezwiązane ze sprawą i niedotknięte nigdy taką też sytuacją..... Wypowiadacie się ze nie byłybyście z kryminalistami tak??? A gdyby tak twój normalny chłopak, którego kochasz nagle okazałby sie kimś innym lub podwinęłaby się mu noga to, co wtedy??? Nagle byś go przestała kochać??? Tak łatwo jest przestać kochać???Jeżeli waszym zdaniem tak to albo nigdy nie kochałyście albo po prostu jesteście same i tak pewnie już zostanie do końca waszego życia i jaka w tym różnica ile, kto ma lat??? I skąd można wiedzieć nie znając ludzi ze chłopak się dla dziewczyny faktycznie nie zmienił??? Może dla wypowiadających się pseudo-mądral nikt nigdy tego nie zrobił, ale nie można niczego ani nikogo oceniać przez pryzmat własnego życia..... Mój chłopak, z którym jestem od 6 lat a znam go od dziecka siedzi teraz na sankcji i nie wiem, co będzie dalej..... Już raz czekałam i teraz tez będę czekała, bo niestety tak dosięgła go przeszłość a wypowiadać się może tylko ten, kto był kiedyś w takiej sytuacji jest realistą i wie, co ten termin oznacza... Będę na niego czekała, dlatego że go kocham bez względu na wszystko. Dla ciebie kryminalista to ktoś tam, kto zrobił coś złego a dla mnie to człowiek, z którym dziele życie, mam dziecko, planuję przyszłość.... Człowiek, który dużo mi w życiu pomógł, dzięki któremu studiuję kierunek, o którym zawsze marzyłam... I nie dla tego, że dał mi na to kasę, bo jestem osobą niezależną finansowo a dlatego że mnie do tego zmotywował. Jedyny człowiek, z którym potrafię szczerze porozmawiać i czuć się przy nim bezpieczna... Za to go kocham a nie za to czy kiedyś zrobił coś złego czy nie.... Gdyby zrobiłby coś teraz tez bym czekała...Niestety nie ma ludzi bez wad... Ja jeżdżę na widzenia, robię paczki potrafię czekać po parę godzin by zobaczyć go przez te 60 minut... A ludzie, którzy w ogóle nie mają o tym pojęcia wygłaszają na ten temat swoje mądrości oraz niepotrzebne złośliwe komentarze… Pozostaje pytanie, po co??? Bo niestety wnioskując po ich komentarzach można powiedzieć tylko tyle, że nie mają w ogóle pojęcia, o czym piszą. Nigdy nie mieli styczności z taką sytuacją w swoim życiu i wypisują bzdury, które ich zdaniem mają jakiś sens. A to niestety jest nieprawda, bo życie nie jest bajką nie jest też proste, lecz potrafi być bardzo zawiłe i by ocenić czyjś problem trzeba mieć o nim, chociaż mały procent pojęcia. Wszystkim dziewczyną w podobnych sytuacjach życzę powodzenia cierpliwości i wytrwałości. A także życzliwości ze strony innych ludzi. Wszystkim zaś pseudo-mądralom życzę by nigdy nie stykneli się z takim problemem, bo życie bywa różne i nieprzewidywalne… Niestety potrafi płatać figle…; -( Pozdrawiam…

Gość hfmjkjz
nie pierdol

Gość marrakesz
nawet nie doczytałam do połowy, po co to piszesz?