Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolezankaMika

objawy ciąży

Polecane posty

Gość a ja...........
jestem w ciąży 3 tydzień. też ciągle sobie wmawiałam i kończyło sie na wmawianiu. 4 tygodnie temu też tak było jednak wmawianie stało się rzeczywistością..... wszystkie wymienione objawy są prawdziwe. jestem troszkę starsza od Ciebie ale ciąża mi się teraz nie uśmiecha. no trudno stało sie i czekam na dzidziusia:)

Tak :) jak zaczynają się 15 dnia to mogą się skończyć 20 dnia cyklu:) Ta metoda raczej jest prostsza:P Ale jak masz takie krótkie cykle, to jak masz 28 dniowy to 14 dnia cyklu masz dni płodne :) i będą trwać max do 19 :) a jeśli 24 dniowy to w 12 dniu :P i do 17... matematyka :D

Ale organizm różnie reaguje na leki :) Ale wątpię abys była w ciąży :)

Gość kolezankaMika
dziekuje aagnieskaa :) bardzo mi pomoglas:) a ja........ ja jakbym byla starsza to tez jakos bym dala rade a tak jak teraz bym byla to szok;/ jeszcze rok szkoly bo chodze na 4 letnie i wogole mieszkam z mama w malym domku to nie wiem jak to by bylo a ona to by mnie z domu wyrzucila:/

Nie ma za co :) Po tu bywam aby komuś pomóc :) Dobrze, że nie byłaś taką kolejną 16 natką która jest w ciąży... I dziwne powody podaje :P I się nie martw :) Dla pewności zwsze test możesz zrobić bo drogie nie są :)

Gość kolezankaMika
nio ja mam nadzieje ze nie jestem:) bo naprawde nie jestem jeszcze na to gotowa:)

Nie dziwię się :) Ja mam 17 lat.. :P I jakbym zaszła w ciążę... to nie wiem co bym zrobiła, a też chodze do 4 letniej szkoły. :P

Gość kolezankaMika
jak odstawie tabletki i nadal bede miala te dziwne objawy to wtedy zrobie test:) a jak narazie jeszcze raz dziekuje i juz lece trzymaj sie pa:):):)

Gość kolezankaMika
17?? w zyciu bym nie powiedziala ze masz tyle z naszej rozmowy myslalam ze masz 20 z malym chaczykiem:) bo dojrzale sie z Toba rozmawia:) dziekuje za rozmowe i pomoc papa:)

Gość kolezankaMika
moze jeszcze kiedys pogadamy:) papa:)