Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monemi

ILE KOSZTUJE PRZYSTROJENIE SALI?

Polecane posty

spokojnie od 1000 zł do 10 tyś i na bank są firmy które biura więcej ;) ja jak się dowiadywałam w firmie pod warszawa !!! to za skromna dekorację - bez pokrowców na krzesła powiedziała mi kobieta między 3 - 4 tyś :(

Gość To przechodzi ludzkie pojęcie
Od mojej przyjaciółki właściciel sali zażądał 1700 złotych!! A firma zewnętrzna ubrała salę za połowę ceny.

Gość To przechodzi ludzkie pojęcie
1500 miało być.

najtańsze są dekorację z balonów :) a wiadomo dekoracja z żywych kwiatów jest już droższa :( a za pokrowce jak się dowiadywałam liczą sobie za wynajęcie 5-7zł od sztuki :(

Gość K_O_B_R_A
a korzystał ktoś z Firmy Dekoratorskiej Alex w Warszawie? jakie ceny mają? jak dekorują sale weselne? jakie wrażenia?

hmm Alex jedne z piękniejszych dekoracji niestety nie znam cen !! zobacz sobie i Ci maja super dekoracje www.ai-catering.pl dowiadywaliśmy się o cenę organizacji wesela w plenerze to powiem Ci że cena kosmos :(

Gość K_O_B_R_A
ja dzwoniłam do Alexa ale ogólnie mi odpowiedzieli, że zależy od młodych, od 800 zł wzwyż.....ale ile to wzwyż to nie wiem. Wiem, że trzeba się z nimi umówić w sali, w której masz wesele i oni wtedy doradzają i wycieniają.

Gość K_O_B_R_A
misia...dzięki za link,ale już mają mój termin zajęty we wrześniu. Chyba się skupię bardziej na Alexie.

Gość K_O_B_R_A
kurde, mnie się nawet żaden anty-vir nie załączył

monemi mi tak samo wyskakuje wirus :( ale jakaś szansa dla zainteresowanych aby szybko spisać numer może się wirusik nie przedostanie :) my na szczęście mamy sale i dekoracja nam odpowiada bo jak dzwoniliśmy po różnych firmach to ceny jakie mówili to masakra :( K_O_B_R_A ale jak szukałam firm dekoratorskich to Alex i art impre... to są firmy które maja najpiękniejsze gustowne dekoracje :) i za to się cenią :) monemi tu link bez wirusa się otwiera :) i od razu kalendarz i ładnie są obładowani :) http://www.ai-catering.pl/catering.php?year=2009&month=5&sth=wesela

ehh jestem zakochana w ich dekoracji ;) chcieliśmy w ich sali robić wesele ale niestety okazało sie że ich sala jest na chyba 110 osób my szukaliśmy większej :( ale dekoracje mają piękną przynajmniej mi się tak baaaardzo podoba :) i tak żałowałam że nie da rady :(