Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cattyy

facet mnie zostawil....zobaczylam ja ...tamta dziewczyne

Polecane posty

Gość cattyy

ladna zgrabna blondynka 173cm wzrostu a ja? mala jak kulka 158 nie powinnam sie dziwic:O

e tam...;) Tez jestem niska i sadzę, że małe jest piękne. Poza tym skoro cię olal to znaczy, ze glupi jest;p

Gość pobożne życzenia
Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal... Nie przejmuj się, na pewno nie chodziło o wygląd. A jeśli tak- dobrze, że taki burak poszedł w diabły :D

Gość facettttttttt
glizda nie glizda ale to z nia jest:) z nia spedza czas caluje sypia tuli ona jest dla niego nr 1..i wbrew pozorom faceci nie lubia niskich babek:P kiedy facet ma do wyboru taka jak TY a taka jak ona ( bierzemy pod uwage wizerunek)zawsze przegrasz:O

Gość facettttttttt
a dlaczego jest glupia? moze madrzejsza od autorki:P

nie generalizuj. moj wybrał mnie(165)i zostawił dla mnie żyrafę:D. sam ma 188cm i mowi ze nie rajcuja go takie wysokie. lubi nosic kociątka na rękach:D no ale o gustach sie nie dyskutuje:D

Gość no i czego ją pocieszacie
i wieszacie psy na tamtej dziewczynie albo na nim?autorko, zostawił Cie, bo widać tamta jest w czymś lepsza. ładniejsza, mądrzejsza, milsza, albo po prostu poczuł coś więcej.czy to tak trudno zrozumieć?co to za dziecinne tłumaczenie, że ona głupia on głupi i w ogóle to cały świat głupi...

Gość cattyy
ona jest sliczna:(

bo trzeba sie ratowac psychicznie, nawet takimi głupimi tekstami a nie wpadac w depreche i sie ciąc:D

Gość ajajajjjjj
no to żeśta pocieszyli dziewuche....

Gość cattyy
6 mc..wiem ze to nie jest dlugo:(ale mimo wszystko..

Gość reactiva
DO FACETTTTTTTTT!!! Chyba jestes bardzo mlody albo wiecznie niedojrzały ze gadasz takie pierdoły.Sa faceci ktorzy nie lubia wysokich, nie lubia chudych itp.Poczytaj troche albo popytaj. DO AUTORKI!!Kiedys bedziesz mu dziekowala ze cie zostawil, bo bedziesz miala lepszego, Ktory bedzie Cie kochał i nie zostawi cie dla jakiejs laski.Poprostu nie byliscie przeznaczeni dla siebie.Nie generalizujmy ale moze to typowy fact ktory ceni w kobiecie jej urode na pierwszym miejscu.Nie przejmuj sie i głowa do gory.

Gość platonczna
niech se będzie i miss polonia, trzeba szukać przyjaźni zanim sie w sobie zakochacie powinniście sie zaprzyjaźnić taki związek ma przyszłość a nie oparty na ładnym wyglądzie!!! Poczekaj, ona sie znudzi nim i go zostawi

Gość platonczna
i zamiast płakać nad rozlanym mlekiem zacznij szukac przyjaciela w facecie i takiego ktory na urode nie patrzy bo młodość krotsza jest niż myślisz wiem coś o tym ;) pierwsze łapki kurze mam ;)