A mi kabel USB 0 Napisano Luty 23, 2009 poloż sie Lusi ;)....z pampersem i po klopocie ;) to na wypadek gdybys bala sie kaszlec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 24, 2009 :D koleżanka kichnęła i musiała zmienić majtki pół nocy nie spałam :O nadal czekam, boję się wyjść z domu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fgyyhuhu Napisano Luty 24, 2009 wspolczuje tez mialam 40 stopni goraczki,ale to nie najgorsze .najgorsze przyszlo wraz z obnizona temperatura caly bol odczulam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 24, 2009 jak kicham to mnie klata boli :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józio 0 Napisano Luty 24, 2009 Lusiu nie lecz sie gownami typu gripex czy insze tego typu. jezeli Cie klata boli to moze byc niegrożne tym niemniej wymagajace antybiotyków jednostronne zapalenie płuc. do doktorów MARSZ! i do łóżka. bo jak się na dwustronne rozwinie to w szpitalu można wylądować na kilka miesiecy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 24, 2009 wszystko mi przeszło :D właśnie wróciłam z fitnesu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eM. Napisano Luty 24, 2009 Pojechalismy ze znajomymi w gory - wszyscy mieli grype zoladkowa, tylko nie ja :) I zamiast sie zamartiwac tym, czy bede ja miala czy nie to podstawialam im miski, parzylam herbate i latalam do apteki po smecte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Luty 24, 2009 Zuch dziewczyna ;)... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach