Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczaczacza

VICHY NORMADERM NA DZIEŃ - ulepszona formuła - kupić czy nie? prosze, prosze!!!!

Polecane posty

Gość kaczaczacza

Mam cere tłustą z licznymi niedoskonalosciami, blizny po wypryskach i zaskórniki. Moja skóra woła o pomoc!!;( Czy ten krem jej pomoze??

nie sadzę, aby chemia ci pomogła... Twoja buzia na pewno ma już dość kremów, maści i różnych specyfików, więc daj jej odpocząć. Kup sobie hydrolat (oczarowy, miętowy lub jakis inny) oraz olej jojba badz konopny dostępne na mazdila.com badz biochemii urody. Specyfiki nie sa drogie, a naprawdę ja widzę różnicę! Co najważniejsze nie zapycha... Mialam krem normaderm i moich zaskorników nie usunął, a buzia nie była dostatecznie nawilżona. Z domowych sposobów polecam też mycie buzi mydlem aptecznym (takim gdzie nei ma chemii) albo platkami owsiannnymi oraz robienie maseczki (1/4 kostki drożdzy badz woda i mleko)

Gość kaczaczacza
Ale ja wlasnie nigdy nie uzywalam zadnego kremu, z kosmetyków uzywam tylko podkładu do twarzy i lekkiego kremu na noc dla młodej cery, ale on tylko matuje. A ja potrzebuje coś co poprawi kondycje mojej cery po małych zmianach trądzikowych:) Znacie coś?

Nie wiem, co Ci polecić, ale Vichy odradzam. Mnie nie pomógł, wielu moim koleżankom nie pomógł,a wręcz zaszkodził. Słyszałam opinię, że ma w skladzie jakieś składniki, które uzależniają od niego skórę:O

Gość zuzred
Odradzam VICHY - mi nie pomogło

Gość Bellissima ragazza
Mnie ta seria pomogła i byłam z niej zadowolona, stosowałam około dwóch lat, buźka - marzenie. Ale wiadomo, są rózne typy skóry, mnie pasowało:)

Gość kaczaczacza
a jaką mialaś cere? Chodzi mi o typ?

Gość Bellissima ragazza
Mam cerę wrażliwą, mieszaną, moim problemem były krosty (głównie przed miesiączką) na brodzie lub czole i zaskórniki na nosie (cały czas). Stosowałam normaderm na dzień i na noc, i jeszcze wodę termalną. Cera przestala mi się przetłuszczać w tych tłustych partiach, wysyp pryszczy się skończył, a poliki pozostały bez zmian, cały czas były ładnie nawilżone, normalne. Vichy poleciła mi moja kosmetyczka, raptem trzy lata ode mnie starsza - ona też była zadowolona z tej serii, kiedy ją stosowała. Odstawiłam vichy parę miesięcy temu i nie wiem, czy czasem do niego nie wrócę, bo w tym miesiącu przed okresem znów mi dwa małe zonki na czole wyskoczyły - a już nie miałam z tym żadnych kłopotów.