Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19-latkaaa

Biała gęsta wydzielina z pochwy

Polecane posty

Gość 19-latkaaa

Od kilku dni wydobywa mi się z pochwy biala gęsta wydzielina jak serek. Współzyje ze swoim chlopakiem od 2 mięsięcy (Za kazdym razem oczywiscie się zabezpieczaliśmy) Szukalam juz kilka podobnych tematów, ale w nich pojawialo się pieczenie i swędzenie w pochwie. U mnie zaden z tych objawów nie występuję. Zapach jest ostry i wyraźny. Czy może to być oznaka zajścia w ciążę ? Dodam, ze nie bylam u zadnego lekarza bo się po prostu boję i nie chce isć. Prosze pomóżcie bo ja już na głowę dostaję, bo się boje, ze jetem w ciazy. Pomocy !!!!!!!

Gość 19-latkaaa
Prosze pomocy !!! ;(

To nie jest oznaką zajścia w ciążę. Po pierwsze , który masz dzień cyklu? Bo taki śluz występuje tuż po jajeczkowaniu i przed okresem ze dwa - trzy dni. Po drugie - jak się zabierasz za seks, to najpierw powinnaś poznać trochę fizjologie swojego ciała, swój cykl, jakie są rodzaje śluzu i kiedy są dni płodne. Po trzecie - jak się zabrałaś za seks, to odwiedź lekarza dziewczyno! To podstawa!!!

Gość 19-latkaaa
Okres powinnam dostac 27

Gość 19-latkaaa
Dodam, ze w tamtym miesiącu okres spoznil mi się o 6 dni. Mam juz 19 lat, ale nie mam jeszcze uregulowanego cyklu

Gość kasia 18lat
ostatnio współżyłam z moim chłopakiem miesiąc temu (zapezpieczaliśmy się) i po trzech tydodniach pojawiła mi się na bieliźnie bardzo gęsta , biała wydzielina z pochwy ,okres spóźnia mi się już 3 dni . Czy to objawa ciąży ?; (

serowata wydzielina może świadczyć o jakiejś infekcji, proponuję skonsultować to z ginekologiem, na uśmierzenie świądu polecam provag żel, bo dobrze łagodzi i chroni

Gość xaravatti
Dlatego unikam minety.

Nieprzyjemny zapach z pochwy może świadczyć o infekcji pochwy, która lubi wracać. Takich objawów nie wolno lekceważyć. Ja zastosowałam w takim przypadku Multi Gyn acti gel, który poleciła jedna z forumowiczek. złagodził dolegliwosc ale to nie oznaczało, ze miałam nie isc do lekarza. ja nie stosuje żadnych globulek dopochowych bez recepty, bo nasilają objawy. aby zacząć je stosowac warto poznac co tak na prawdę nam dolega, ale tym musi się zająć ginekolog i on antybiotyk ma nam wypisać.