Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lauraimpresja

SZUKAM OSÓB DOROSŁYCH,KTÓRE W DZIECIŃSTWIE MIAŁY ZWWICHNIETE STAWY BIODROWE

Polecane posty

Chciałabym poznać losy innych z tym schorzeniem, ja mam 30 lat i lewy staw mi wysiada, niedługo ide do kolejnego lekarza, ortopedzi mówię,ze jestem za młoda na endoprotezę, a ja żyć normalnie nie mogę !

Gość carmelita25
no ja mialam jak bylam bardzo mala mialam chyba niecaly roczek ale to bylo jakby wyhaczenie stawu, w sumie tez chodzi o przesuniecie jak w zwichnieciu. mialam noge w gipsie ok miesiaca. gdyby nie ta operacja mialabym jedna noge krotsza. teraz wszystko jest w porzadku, mam 25l i nie mialam problemow z nogam i stawami biodrowymi. Nie wiem czy o to ci chodzi. czy moze o takie urazowe zwichniecie>?

witam. mam 28 lat i urodzilam sie ze zwichnietym stawem przy czym nie bylo to typowe zwichniecie 2 razy bylam w rozporce ale nic to nie dalo poniewaz wszystko wracalo do stanu pierwotnego dlatego przeszlam operacje zwana op modo salter coxae tzw op saltera okazalo sie bowiem ze miesien byl odwrocony i wypychal kosc ze stawu. od operacji przez praktycznie 10 lat jezdzilam na wizyty kontrolne co 2 lata obecnie wszystko jest wporzadku . wazna rzecz bylam operowana w zakopanem w klinice ortopediiczy jakos tak bardzo polecam. najlepsi specjalisci tam sa

witam. mam 28 lat i urodzilam sie ze zwichnietym stawem przy czym nie bylo to typowe zwichniecie 2 razy bylam w rozporce ale nic to nie dalo poniewaz wszystko wracalo do stanu pierwotnego dlatego przeszlam operacje zwana op modo salter coxae tzw op saltera okazalo sie bowiem ze miesien byl odwrocony i wypychal kosc ze stawu. od operacji przez praktycznie 10 lat jezdzilam na wizyty kontrolne co 2 lata obecnie wszystko jest wporzadku . wazna rzecz bylam operowana w zakopanem w klinice ortopediiczy jakos tak bardzo polecam. najlepsi specjalisci tam sa