Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mgr jacek

Seks na wózku widlowym - co sądzicie?

Polecane posty

Gość mgr jacek

Mam taki plan - jako że pracuję jako magazynier i mam dostęp do takiego sprzetu, chciałbym tego spróbować. Moja dziewczyna w sumie też jest przychylna, zauwżylem, że bardzo się podnieciła, gdy przeglądała kiedyś katalog z widlakami, więc sądzę, że siedząc w prawdziwym, będzie miała mega orgaźmik :classic_cool: Muszę tylko potrenować moje palce w delikatnym sterowaniu, bo planuję posadzić ją na widełkach i rytmicznie podnosić i opuszczać na mojego ptaszka - fajna zabawa, nie sądzicie? :)

Gość maaaaarijaaa
buhahhhahaha

Sądzę, że będziesz miał problem sterować wózkiem widłowym i równocześnie zabawiać się ze swoją dziewczyną od strony wideł:) Chyba, że się sklonujesz :P

A może masz takiego malutkiego zabawkowego widlaka? Tylko uważaj, żeby widełki się nie połamały. Kupując zabawki trzeba jednak uważać, aby dobierać je odpowiednio do wieku, aby dzieci się nie skrzywdziły :D Zresztą żaden katalog nie podnieca tak kobiet, jak wózków podnośnikowych różnego typu...Mgr Jacek, ale uprawnienia na kierowanie takimi urządzeniami chyba masz? :classic_cool:

Nie, wózki widłowe mnie nie podniecają, a mail po prostu z przyczyn mi niewiadomych nie pojawił się wcześniej:( To jak tam z Twoimi uprawnieniami???

mgr jacek - cos mi sie przypomniala jakas taka wlasnie parka. Robili to dokladnie tak, jak planujesz, magazyn w duzym zakladzie pracy. Ochrona to dawno nie miala takiego ubawu. Coz.....po to sa sypialnie jednak.Mieli schowane kamery na magazynie.

Jesteś taki doświadczony, a nie potrafisz delikatnie sterować? No pewnie, na takim widlaku to tylko wyjechać na autostradę i wycisnąć ostatnie soki, a konkurencja na widełki :D hahaha