Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pikolokolo

KULAWKI ! Gdzie mogę kupić ???

Polecane posty

ale jakie znowu rzucić? :) przestańcie, przeciez na końcu mojej wypowiedzi WYRAŹNIE puściłam 'oczko', troche dystansu ludzie, błagam :)

Gość Oczy uroczne
nie kumam oczy - za trudne dla ciebie ale moze kiedys... postaram się. specjalnie dla Ciebie :-). sękata poczytaj siebie- nerwy na wierchu do pary z nie kumam ;-)

Gość Oczy uroczne
*na wierzchu szybko poprawiam, bo sękata błąd mi wytknie ;-)

Ja o kulawkach słyszałam. To taka tradycja już od średniowiecza, była też w latach międzywojennych. Taki \"gadżet/bajer\" owych czasów:-) Przyznam się szczerze że w sumie... ciekawy pomysł, ale na prezent bardziej. Zamówić, odpicować monogram, skrzyneczka i te sprawy. Może dodać szampana albocóś mocniejszego... Eh, chyba się starzeje...

bez przesady, polonistką nie jestem i mi tez się zdarza... POZA TYM ja naprawdę większośc moich wpisów piszę z uśmiechem na twarzy, uważam, że nia ma co się pienić dla takich bzdur. Oczy uroczne- Ty przynajmniej ten dystans masz, da się pogadać :)

p.s. ja niecierpię tempoty, jesli ktoś ma głupi pomysł, ale kuma co się do niego mówi, to gadka wtedy jest zupełnie inna :)

Gość pikolokolo
Ja też nie lubię tępoty:-) Możesz jakoś przetłumaczyć swoje post scriptum bo właśnie nie kumam:-)

no to, że nawet jak ktoś ma inne zdanie, ale podchodzi do życia z dystansem i da się z nim normalnie podyskutowac bez fukania i obrażania się to jest ok :)

Gość pikolokolo
a to " jesli ktoś ma głupi pomysł" ? :-)

yyyy no miałam na mysli ogolne które na tmy forum się przejawiają ;)

Gość pikolokolo
Hmmmm.... :-)

NoNoNo... wychodzi średnio jedna odp. na minutę:-) Nieźle rozgrzałaś forum pikolokolo :-) A było tak sennie:-)

Gość brettka
Przyznam się szczerze że też to słowo było mi obce:-) Człek uczy się całe życie:-)

kulawki :D nie slyszalam ale napewno nie pogonie twojej ideii autorko, nie wiedzialam co to jest i czytajac temat myslalam ze sie przejezyczylas czy cos :D no ale dobrze czasami wpasc tak w jakis temat - teraz juz wiem co to sa kulawki :D przejrzalam allegro ale nic takiego nie znalazlam, ale bylam tak ciekawa jak te kulawki wygladaja ze nadal szukam :D co prawda ja nie uzyje tych kulawek bo nie za bardzo raczej bedzie mi sie to podobalo :( ale fajny pomysl :)

a pozatym ja nie uwazam ze wszystko co robie na moim weselu jest idealne a cala reszta ludzi ktorzy robia inaczej ma glupie pomysly tylko - sekata... :( czytalam twoje wypociny - tragedia... :(

Gość brettka
Spanielka -> adres do przykładowych tych kulawek podany jest w pierwszej odpowiedzi tego tematu. Też uważam że nie wolno nikogo krytykować za pomysły. Moim zdaniem na prezent fajne. Lepsze niż dziesiąta pościel i pięćdziesiąte sztućce:-)

wiem brettka ale mi nie chce wejsc ten adres sama zaczelam ogladac wszystkie kieliszki :D moze sobie kupie :D

Gość brettka
czasem na forum wklejane linki ulegają przerwaniu. Trzeba wtedy zaznaczyć link, skopiować i wkleić do paska adresu. Czekaj, może mi się uda wkleić.

Gość brettka
W takicj przypadkach przydaje się serwis tiny.pl :-) skraca adresy:-) Kulawki masz pod http://tiny.pl/bm7m :-))))

po chwili link się otwiera,z lewej strony jest zakładka "kieliszki"..