Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zadowolona i zakochana

W czwartek zrobię to pierwszy raz z chłopakiem...

Polecane posty

A już nie mogę się doczekać :).

Yeeees :P:P:P Miało być w środę ale wolę czwartek :classic_cool:

Gość aaaaaaab
zajdziesz w ciążę i tyle będzie radości. Lepiej sięwstrzymaj

Nie zajdę bo zaczęłam brać pigułki :). Głupolek nie jestem :)

dziewczyny na podworko wołaja juz za mna pałka-zapałka :classic_cool:

Gość aaaaaaab
no to pigułki nie zadziałają bo za krótko je bierzesz albo zawiodą bo pijesz/palisz ostatecznie umrzesz na zakrzepicę więc lepiej żyj w czystości jak my

Tak, pierwszy raz :). Długo czekaliśmy - 8 miesięcy :) A w maju jedziemy do Paryża bo zamierza mi się oświadczyć :)

aaaaaaab studiuję kierunek medyczny więc nie ma szans, żebyś mnie wystraszyła :)

nie kumam nie strasz mnie :P. Nie odejdzie ode mnie, za bardzo się starał i stara. Ale jeśli nawet nie dojdzie do zaręczyn to nic takiego. Nie mam wielkiego parcia na ślub. Nic na siłę :)

:-o trudno to nawet skomentowac... o tlumaczeniu sensu wlasnych slow nawet nie mowie... :-o

:D

Gość hahahha ale jestes naiwna
moze i ci sie oswidczy w maju w paryzu...ale kilka miesiecy pozniej stwierdzi ze to byla pochopna decyzja ;d a Ty zostaniesz sama i wykorzystana...powodzenia....

Czemu niby jestem naiwna? :) Chcę tego tak samo jak on :) I niby czemu miałby się później rozmyślić? Złośliwiec z Ciebie :P

Dlaczego ją zniechęcacie? Chce uprawiać seks z tym facetem, myśli o antykoncepcji. Nie widzę powodów, zeby ją odwodzić od tej decyzji. Wie, czego chce, a dziewczyna też może mieć ochotę na seks. :)

Gość labamaba
czemu miałby się później rozmyślić? bo po tym jak cie wreszcie zaliczy zapragnie zaliczyć kolejną dupę

Gość hahahha ale jestes naiwna
nie zlosliwiec tylko szczery doradca a faceci tak maja doprawadzaja do czegos szybko (w tym przypadku zareczyny) a potem sami sie boja tego co zrobili i musza sie wycofac;d taka ich natura...

Chłopak który chce tylko zaliczyć dziewczynę nie czeka na nią taki długi okres czasu, nie mówi, że poczekałby dłużej, nie wspomina o wspólnej przyszłości :P

Gość labamaba
>>Chłopak który chce tylko zaliczyć dziewczynę nie czeka na nią taki długi okres czasu, moze sie zalozyl z kumplami ze w koncu cie wyrucha >>nie mówi, że poczekałby dłużej, nie wspomina o wspólnej przyszłości Oj, rózne rzeczy faceci są w stanie powiedziec aby dopiąć swego. A glupie baby im wierzą

Gość bulkare
tu sama hołota nie zwracaj na nich uwagi, są sfrustrowani bo im samym w życiu ie wyszło :) miłego bzykanka 🌻

Gość tutella
jestescie zazdrosni .. Nie wszyscy faceci chca przeruchac panne a potem rzucic..:/

Nie snujcie czarnych wizji:) Wytrzymał tyle, to znaczy, że liczy się z jej zdanie i naprawdę mu zależy:)

nie przejmuj sie tym złowieszczym gderaniem ;) jestes dorosła (mówiłaś, ze studiujesz, więc masz ci najmniej 19 lat), zabezpieczyłaś się i najważniejsze, że nie chodzi o sam fakt pójścia do łóżka, tylko jak widzę po nicku - zadowolona i zakochana :)) przyjemnej podróży mała ;) i dodam, ze jestem kobietą (żeby nie było, ze wszystkie sa zazdrosne ;))

bulkare Dzięki :D 👄 I wogóle nie wiem czemu na tym forum tak potępiają seks przed ślubem. Jakby to byl taki grzech śmiertelny to 99% kobiet by się w piekle smazyło :D

Gość labamaba
niektórzy chca wyruchac kilka razy i dopiero potem rzucic

lenivus kanapus pospolitus Dzięki 🌼 Czuję, że jestem już gotowa i chcę to zrobić właśnie z nim :) Z poprzednim chłopakiem byłam prawie 2 lata ale jakoś nie czułam się gotowa. Teraz jest inaczej. labamaba Nie opłacałoby się :P:P:P

Gość bulkare
dla hecy, tylko dla hecy. w rzeczywistości to zepsuci rozpustnicy, z upodobaniem naskakujący na dziewice pragnące rozpocząć życie płciowe... siedzę już troch na kafe więc widzę, co sie tu dzieje :classic_cool: nie przejmuj się labamba, przykro mi, że spotykałaś się z takim traktowaniem... widocznie byłaś bardzo zaślepiona i naiwna, ale zamiast teraz trochę zmądrzeć, nadal ślepa brniesz w przeciwległy kąt :O

Gość kalarrr
Czuję, że jestem już gotowa i chcę to zrobić właśnie z nim to idz sie ruchac a nie zakladaj durnycj=h tematow