Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wercyngetoryks

W takiej sukni do slubu?

Polecane posty

chyba sobie żartujesz? ja bym ucięła te paskudne rękawy i skróciła nieco od dołu żeby nie miała takiego prl'owskieog wyglądu ogólnie masakra :P

Gość Wercyngetoryks
Problem w tym że nie żartuję. Nie oburzajcie się. Dziewczyna kochana, ale ma po prostu lekkie upośledzenie. Chcę jej pomoc. Sekata nie nabijaj się z niepełnosprawnosci :-(

???? a przepraszam, napisałaś gdzieś, że chodzi o niepełnosprawną??

Gość Wercyngetoryks
w drugim poscie. dość wyraźnie to napisalam. Czasem warto zaczekac z opiniami :-(. A nie od razu sie wysmiewac.

tka jak napisalam wyżej (chyba nie doczytałaś). Utnij rękawki i ewentualnie podkróć spódnicę do wysokości niecko niżej niż kolana, bo taka długość, jak obecna jest troche dziwna.

Gość Wercyngetoryks
nie ważne czy uposledzona dla Ciebie pewnie niewazne. Dla mnie wazne. wiec jak przerobic ta suknie?

w którym DRUGIM?? ja tu nie widze żadnej informacji na ten temat

a musi w tym iść? kurde bo tego jakby nie przerabiał to i tak nic dobrego nie wyjdzie

nie no ludzie, nie wytrzymam :o KTO TU SIĘ NASMIEWA??? Coś Ci się autorko chyba tylko WYDAŁO, że napisałaś coś o niepełnosprawności, a potem tutaj robisz wywód jacy to my nietolerancyjni..i jak zwykle wychodiz na to, że to sękata jest nagorsza. Japierdziele, to chyba jakas prowokacja.

Gość Wercyngetoryks
Dziewczyna kochana, ale ma po prostu lekkie upośledzenie. TUTAJ, W TYM MIEJSCU TO NAPISALAM. Może jakas krawcowa sie wypowie, albo ktos kto przerabial sukienke, bo wy dwie tylko się czepiacie :-(.

Gość Wercyngetoryks
TUTAJ MASZ CAŁY MÓJ DRUGI POST Problem w tym że nie żartuję. Nie oburzajcie się. Dziewczyna kochana, ale ma po prostu lekkie upośledzenie. Chcę jej pomoc. Sekata nie nabijaj się z niepełnosprawnosci lekkie upośledzenie TO RODZAJ NIEPEŁNOSPRAWNOSCI INTELEKTUALNEJ.

NO ALE CHYBA JA WCZESNIEJ DAŁAM ODPOWIEDŹ, nie widzisz róznicy czasowej kiedy który post był dodany? ja dodałam swoją odpowiedź ZANIM Ty napsalas, że ta osoba jest niepełnośprawna, a potem na mnie najeżdżasz. japierdnicze. a poza tmy przeciez napisalam Ci SZCZERZE jak bym ta sukienkę przerobiła 2 czy 3 rayz już? okulary sobie kup!

Gość kalarrr
kazalas oceniac kiecke a nie kumpele to co sie rzucasz?

e tam idę stąd durna prowokacja co nie zmienia faktu,ze kiecce chyba nic uroku nie doda:o

Gość Wercyngetoryks
sekata nie zrozumialysmy sie, wiem, ze najpierw ty sie wysmiewalas, a potem ja napisalm o tym, z eona jest niepelnosprawna. jak widac czasem warto zaczekac z opiniami. okulary sobie kup! jakbys zgadla mam bardzo duza wade wzroku. nawet nie na okulary, musze nosic szkla. chyba sie nei dogadamy :-(.

Gość Wercyngetoryks
kalarrr nie chce oceny sukni tylko pomysly jak ja przerobic (inne pomysly niz sekatej). nie chce oceny, bo wiem ze nie jest ladna jak te wasze tu na forum.

ale ja nie wysmiewałam się z niepełnośprawności do cholery poza tym sama napisalaś przeciez niemoto, że chcesz ta suknię przerobić, więc chyba i ty sie tka nią nie zachwycasz, japierdziele, ludzie mózgi potracili :o nie gadam więcej z prowokantami.

autorko, zadalas pytanie. dostalas odpowiedz. jak dlugo mamy czekac, aby wypowiadac sie na temat tego... czegos? az ty laskawie wspomnisz, ze to dla osoby niepelnosprawnej? czemu chcesz ja skrzywdzic tym worem? to jej nie doda uroku, a wrecz przeciwnie. oszpeci. -10/10

Gość Wercyngetoryks
Tak chcę przerobić, to znaczy zasugerować przerobienie więc mozę ktoś ma jeszcze jakiś pomysl? moze jakies dodatki?

Gość Wercyngetoryks
az ty laskawie wspomnisz, ze to dla osoby niepelnosprawnej? wpisałam od razu w drugim poscie wiec nikt dlugo czekac nie musial. Weszlam tu po ra zpierwszy i wiele osob z "wwzajemnego kolka adoracji" na mnie naskoczylo. pomocy nie uzyskala. Moj pierwszy i ostatni raz na tym forum. Nieudany totalnie :-(.

Gość sam a
jesteś totalnie nieudana:/

Gość Oczy uroczne
Wercyngetoryks ale wejście na kafe ;-). Ponieważ pracuję z młodzieżą niepełnosprawną więc uważam, że temat nie jest prowokacją. Nie wiem czy tu się jeszcze pojawisz i to przeczytasz, ale napiszę. Po prostu weź ta sukienkę i idż do krawcowej. Ja nie znam się na przeróbkach, ale moze coś doradzi. Może przerobi na gorset i spódnicę, doszyje jakieś ładniejsze aplikacje. Spróbuj popytać. A atakami na kafe się nie przejmuj- niektórzy sa specjalistami od nich ;-).

Gość a bierze koscielny slub
czy cywilny?

Gość tak napisalas w drugim poscie
ale zaraz kolezanje zje............ zeby sie z niepelsnosprawnych smiala bez sensu i tyle.... ona ci na pytanie szczeze odpisala a ty ja zjezdzasz no ale sie usmialam a ta suknia wstretna i koniec

Wercyngetoryks nie wiem czy temat powazny czy nie,poniewaz zszedl na boczny tor:/nie jest,az tak tragicznie...przede wszystkim radze odpruc rekawy i skrocic z dlugosci ok15-20cm.powinno byc o wiele lepiej:)