Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tutella

LESBIJKI / GEJE /BI

Polecane posty

Gość tutella

Czy znajdą się jacyś tutaj? :) Jak radzicie sobie z waszą orientacją w codziennym życiu? Jesteście tolerowani? A może boicie się przyznać? Macie pratnerów ?:P

Gość gayo
Jestem gejem Nikt z rodziny nie wie Dla niepoznaki miałem nawet dziewczynę Obecnie nie mam stałego partnera

Gość tutella
Jak myślisz..jaka byłaby reakcja rodziny ?

Gość gayo
Nie wiem , pewnie strasznie by się tym nie p[zejęli, choć są , tak jak ja katolikami. Oczywiście mieszkam razem z nimi i o sprowadzaniu panów którzy zostawaliby u mnie na noc mowy być nie może nigdy...

Gość tutella
No tak.. Ja osobiście jestem bi i mam stałą partnerkę ale nic nikt nie wie. Z rodziny. Podejrzewam że podejrzewają :P Nawet nie było by mi z tym źle...Chyba nawet lepiej niż ta ciągła kryjówka..Ale boję się sama przyznać ..

Gość gayo no ale jak tak
na dluzsza mete? Chyba się nie da? Ile masz lat

Gość tutella
16 ^^ Mamy w planach po ukończeniu 18 lat zamieszkać razem :)

Gość gayo
Nie, no nie powiem ile mam lat... Ukrywanie się nie jest przecież aż tak straszne.. To nie ukrywanie się podczas wojny- w raznie wpadki nie grozi kulka w łeb... Kiedyś wszyscy nie- hetero musieli się ukrywać...

Gość tutella
Jasne , ale czasy się zmieniają. Nie lubię się ukrywać . Wręcz mnie to irytuje. Ale nie mam zamiaru niczego przyspieszać. I tak się kiedyś dowiedzą i tak. Dlaczego nie zdradzisz wieku ?:P XD

Gość monooo
Jeśli nie macie na tyle odwagi, żeby ujawnić się w świecie rzeczywistym, to póki co, może spróbujcie na portalu http://genders.pl/

Gość a jaaaaaaa
a dlaczego nie ma w temacie transseksualistów? :(

Gość _Sweet Girl_
ja osobiscie jestem bi partnerki nie mam a z facetem ostatnio zerwalam choc mialam juz wiele przygod z kobietami, nie kryje sie z tym moi rodzice nie wiedza ta wiedza im do szczescia nie jest potrzebna, dobrze sie z tym czuje, a ty widze juz masz partnerke to dobrze :) ja nie wiem czy bym mogla z dziewczyna na cale zycie poniewaz marze o dzieciach tzn swoich hehe ;) a ty mialas takze chlopakow? i jak myslisz z kim ci bylo lepiej np w lozku hmm ?