Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzkaaaaaaaaqq

NASZA KLASA CO MYSLICIE O OSOBACH KTORE

Polecane posty

Gość zuzkaaaaaaaaqq

nie umieszczaja swojego zdjecia ani nie dodaja znajomych i maja wszystko ukryte np. dodawanie komentarzy itp? mialam przezs pol roku profil -normalny- ale chce zalozyc taki profil o jakim mowie powyzej.

Gość to po co ci on

Gość są normalni nie chwala sie

Gość zuzkaaaaaaaaqq
dodam tylko telefon lub numer gg widoczny... reszty nie potrzebuje... chce to zrobic tylko po to zeby moc do kogos napisac lub gdyby ktos chcial do mnie cos napisac itp. nie potrzebuje miec znajomych ani nie potrzebuje dodawac fotek... gdy to robilam uswiadomilam sobie ze dodaje fotki dla innych a nie chce miec profilu dla inych tylko dla siebie... tak tylko pytam czy to nie dziwne heh

Gość hajajaj
Ze sa podgladaczami .

Gość zuzkaaaaaaaaqq
wiesz fotki mozesz zablokowac wiec nie bedzie cie nikt podgladal haha zreszta tez mi frajda :D

Gość koopp
TEZ mam wszytsko poblokowane, nawet szkoly i znajomi ich nie widza. Bo po co im toi potrzebne?

Gość afdfggl
Dla mnie to jest przegięcie w drugą stronę. Bo właśnie bo co się jest na tej naszej klasie skoro się ma tylko imie i nazwisko w profilu, nawet do żadnych klas się nie dodało? W takich przypadku to chyba tylko chodzi o podglądanie innych, więc też marnej opinii poprzez coś takiego można sie dorobić, to już chyba lepiej sobie fałszywy profil w założyć... Po to się zakłada konto żeby odnaleźć znajomych i im się dać odnaleźć. Ja mam jedno zdjęcie w profilu, polokowane komentarze i szkoły dla nieznajomych...jakiś czas nie miałam szkół poblokowanych, ale ze względu na to, że mam rzadkie nazwisko łatwo jest mnie odnaleźć nawet z zablokowanymi szkołami...