Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oaza namietnosci

brakuje mi kobiety...

Polecane posty

Gość oaza namietnosci

Brakuje mi w moim zyciu glebokiej wiezi z kobieta, tych wszystkich magicznych chwil razem spedzanych, poczucia bliskosci, zapachu jej wlosow ... wszystkiego co sie z tym wiaze. Ciezko mi z tym, nie siedze i nie biczuje sie z tego powodu, ale czuje taka pusta przestrzen obok mnie... jak wy sobie radziliscie w takiej sytuacji?

Gość mc=2
potrzeujesz drugiej matki z dostepem do jej cipki

Gość wcale sobie nie radzę
:(

Gość mi też idzie kiepsko
Ale ciągle wierzę w lepsze jutro. W końcu Kiedyś los się uśmiechnie i też znajde swoją połóweczkę ...podobno każdy gdzieś ją ma...:) ...i będziemy żyli długo i szczęśliwie :D ;)

Gość wiesz spojrz na to tak
gdzies tam jest kobieta ktorej tak samo jak tobie brakuje tego kogos kwestia zeby na siebie trafic

ja nigdy nie miałam czegoś takiego, a wręcz przeciwnie - zawsze ktoś był obok mnie, czasami wręcz trzymałam dystans, bo był czas, że nie potrzebowałam takiej bliskości, a ona jakoś się sama pchała :P

Gość wiesz spojrz na to tak
a faceta Ci nie brakowalo nigdy? :p

Gość na co ci baba z nimi to tylko
problemy są - daj sobie spokój! ;)

Gość oaza namietnosci
no widzisz klaudka, a na drugim biegunie sa tacy ludzie jak ja...dlugo zylem w przekonaniu, ze singlostwo to jest cos dla mnie, ale jakis czas temu sytuacja sie zmienila...

Gość Kate35
Ja nigdy nie wmawiałam sobie, że jestem singielką. Na to jestem za mało przebojowa i za mało egoistyczna. Pierwszy związek, który trwał 5 lat... Myśleliśmy, że to do końca życia, dopóki nie pojawiła się tamta druga. Bardzo cierpiałam ale straciłam zaufanie do ludzi i ciężko to było odbudować. Potem udawało mi szybciej orientować się w charakterze mężczyzn więc może to banał, ale można powiedzieć, że nie trafiłam na odpowiedniego faceta. Nie jesteś sam Oazo namiętności- piękny nick:) Mi też brakuje czułości, bliskości i porozumienia pomiędzy bliskimi sobie osobami... Podobno miłość sama do nas przyjdzie, tylko dlaczego moja nie może mnie odnaleźć?

Gość 9+
brakuje tej szczególnej bliskości...brakuje.... najbardziej męczy fakt że uzależniłam poniekąd swoje szczęście radość (?)od kogoś" nie uciekniesz od tego

Gość oaza namietnosci
Wlasnie tez probuje tak sobie tlumaczyc, ze ktos tam na mnie czeka i tez doczekac sie nie moze...oby tak bylo.

Gość oj nam kobieta
tez brakuje bliskości:( podobno bardziej niż mężczyznom

Gość oaza namietnosci
nie sadze zeby to byla kwestia płci:)

autorze topiku, czekaj, wypatruj, rozglądaj się, uwierz mi kobiet które pragną dokładnie tego co Ty jest naprawdę sporo. po prostu uważnie się rozejrzyj :)

Wpadlem zeby pocieszyc samotnych - dokladnie 2 miesiace po napisaniu tego posta zwiazalem sie z kims wyjatkowym, z kims kto mnie naprawde kocha. Ten Ktoś marzyl o spedzaniu chwil ze mna juz sporo przed napisaniem tego posta! Miejcie oczy szeroko otwarte, bo szansa na milosc moze byc tuz pod nosem! Teraz wszystkie moje pragnienia które opisywalem spelnilly sie i nadal sie speniaja. Wreszcie jestem szczesliwy!!:)

Gość kefjyuk
mi tez ale faceta mimo ze jestem w zwiazku

Gość ONA 190
mi tez brakuje kobiety

Gość vvvvv
mi brakuje pieniędzy na kobiety

Gość uppppppppppppppppppppppppppppp

Gość gość
Przez wiele lat byłem samotny, w zasadzie to było całe moje życie. A wszystkie moje znajomości kończyły się po kilku miesiącach. Kochałem tak mocno 2 razy, i dostałem kosza , już myślałem że zawsze będzie tak że jak kogoś poznam i zakocham się, to dostane kolejnego, i kolejnego kosza. Trafiłem przez przypadek na mail rytualisty perun72@interia.pl i zdecydowałem zamówić się u niego rytuał przyciągnięcia do siebie drugiej połówki. Efekty mnie zadziwiły, po 3 miesiącach znalazłem sobie świetną dziewczyną z którą jesteśmy dopasowani i jest ona już moją narzeczoną. Tak więc głowa do góry, nikt nie jest skazany na samotność.