Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vdfvbgbfgb

dzis sie dowiedzialam ...

Polecane posty

Gość vdfvbgbfgb

ze jestem w ciazy!! i placze ;(

Gość ej czemuu
ciesz sie! ;

Gość vdfvbgbfgb
boje sie porodu tego wszytskiego co powiedza inni

Oj przestań - porod jak poród, boli ale przestanie. Z resztą masz do niego dużo czasu jeszcze. Co inni powiedzą? A co inni Cię obchodzą? Chcesz mieć dziecko? Ile masz lat? To nie jest koniec świata.

Gość tarayaya
a ja nie moge miec dzieci i kazdej ktora moze zazdroszcze...zal mi cie ze nie potrafisz sie tym cieszyc...

Gość ciekawa ja
vdfvbgbfgb to normalne ze teraz jest to dla ciebie szok i masz tysiace mysli na minute ale na pewno sobie poradzisz!!!!! :D Powodzenia !!!

Gość vdfvbgbfgb
20 mam. zalamalam sie. a zawsze mowilam ze chcialabym miec dzieciatko a teraz nie wiem co mi sie stalo

Gość ciekawa ja
to tylko szok, mowie ci... za kilka dni ochloniesz i bedzie dobrze :)

No teraz tak myslisz bo w sumie to szok, bo może hormony, bo życie się teraz zmieni diametralnie. Ale jest te 9 miesięcy ciąży i to jest odpowiedni czas żeby wszystko sobie poukładać. Masz gdzie mieszkać? Masz dochody? Masz partnera? Wszystko się ułoży. Głowa do góry.

Gość vdfvbgbfgb
a nie jestem za mloda?? mam 20 lat, naprawde mam tysiac mysli... co i jak bedzie

Em, ale z mężem masz dziecko? Czy z chłopakiem? Bo jak nie ejsteście jeszcze po ślubie to może też bym się nie cieszyła :P

Będziesz młodą mamą. Jakbyś miała 14 to faktycznie problem. Urodzisz i zobaczysz jak wszystko może się dobrze ułożyć. Można mieć dziecko i z wielu rzeczy nie rezygnować. Przecież ono nie zabierze Ci młodości.

Gość tarayaya
moja mama urodzila mnie majac 21 lat.mysle ze jestes w odpowiednim wieku...dbaj o siebie...

Gość vdfvbgbfgb
no mielismy sie zareczac w tym roku no i troche chyba pospieszylo dzieciatko...

daj spokój ze ślubem!!!! a poco komu ślub, ja też jestem w ciaży i nie mam zamiary brać ślubu, wazne aby dziecko miało kochających rodziców

Aha, not o malutki probkem :] Moja mama też miałą 21 lat jak mnie urodziła :) I się z tego bardo sieczyła :)

Gość vdfvbgbfgb
ostatnio jak pracowalam w przedszkolu to tylko mowilam o dzieciach jakie sa kochane jak je tulilam i jak mi sie chcialo ... :)

Ale wlaśnie lepiej abys miała je teraz niz jakby się miało okazać później że nie możesz mieć dzieci, prawda?

Gość Agnes555
teraz szybki slub chcby tylko cywilny takie formalośoci w Urzedzie Stanu Cywilnego to ok 3 tyg i zmienisz nazwisko Porozmawaij z chłopaiem na temat samego slubu cywilnego po to zeby dziecko miało nazwisko:)) A ślub koscielny za dwa lata jak dziecko będzie miało rok pójdzie za wami bedzie sypac kwiatkami na razie zamieszkajcie u rodziców porozmawaijcie czy by się nie zgodzili pozatym nie pzrerywaj nauki idz na studia zaoczne twój wybranek to samo plus jakaś praca dasz radę:)))

Gość do aagnieskaa
dziwne masz poglądy,staroświeckie. niby dlaczego dziewczyna ma się nie cieszyć, że oczekuje dziecka z chłopakiem,a nie z mężem?/ to jakiś gorszy typ mężczyzny,czy jak?? nie rozumiem.o co chodzi? ja mam póltoraroczne dziecko z moim chłopakiem :p który za 4 miesiące będzie moim mężem. ale do tej pory jakoś isę nam nie spieszyło. więc nie rozumiem,dlaczego tak ubolewasz nad tą dziewczyną autorko - to szok, minie i się bedziesz cieszyć .a rozmawiałaś z chłopakiem??

Gość dffdgg
bedzie dobrze :) a ile twoj mezczyzna ma lat ?

Gość do aagnieskaa
teraz Agness555 teraz tlyko szybki ślub,choćby cywilny,zmienisz nazwisko :O :O :O no ludize. co to ,ciemnogród? czy cywilizowany kraj i XXI wiek?? I co to znaczy "tylko cywilny" :O :O

Gość tarayaya
dokladnie pozniej moglaby nie moc zajsc w ciaze...

Gość do aagnieskaa
agnes555 moje dizekoc ma nazwisko ojca a nie jestemy (jeszcze) małżeństwem,nie było z tym absolutnie żadnego problemu! zresztą, ja zostaję przy swoim nazwisku po ślubie.

Gość vdfvbgbfgb
ja juz skonczylam szkole mam zawod:) i prace a dla mnie to nie problem zeby miec dziecko z chlopakiem wole i tak nie chce wychodzic narazie za maz, wszytsko sie okaze jak ochlone...