Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vdfvbgbfgb

dzis sie dowiedzialam ...

Polecane posty

Ja wolalabym mieć☻ dziecko z mężem, a nie z chłopakiem ...

Gość vdfvbgbfgb
moj chlopak ma 30 lat dobra prace, nie bedzie problemu z mieszkaniem bo mam dom

No widzisz - ważne że masz prace, masz kogoś kto Cię kocha i może się Tobą zaopiekować. On oszaleje z radości :) Szok minie i będziesz się cieszyć tym stanem.

Gość dffdgg
vdfvbgbfgb - to ciesz sie dziewczyno . lepiej jak dziecko jest niespodzianka niz milalabys je planowac za 5 lat a moze za 10lat i byscie moze mieli problemy z jego poczeciem.

Gość vdfvbgbfgb
dziekuje Wam za dobre slowa juz nie placze :)

ciemnogród i to do kwadratu, tu chyba dziewczyna piszę żeby ja pocieszyć bo zaszła w ciażę a moherowe berety już do ślubu namawiają, bo to może grzech CO????? poza tym może jest nie wierząca to co wyskakujesz ze ślubem kościelnym

Gość dffdgg
jesli mozna wiedziec to zabezpieczaliscie sie jakos ?

i nie martw sie. ja w zeszłym roku straciłam jedna ciązę bo była obumarła, a po kilku miesiacach znów zaszłam w bardzo planowaną ciazę i znów miałam obawy i lęki ale to mija, wiec gowa do góry, idź do lekarza on może da ci leki tak jak mi na podtrzymannie bo nigdy nic nie wiedomo i powie ci co masz dalej ze soba robić, dużo zdrówka ci życzę

Gość vdfvbgbfgb
tak szczerze to mowilismy sobie jak bedzie dzieciatko to bedziemy sie cieszyc oboje chcielismy. no wlasni emoja babcia bedzie narzekac heh

Gość dffdgg
ojj babcia tez sie ucieszy zobaczysz :) i jak dziewczyny mowia idz do lekarza po jakies witaminki idbaj o siebie -poradzicie sobie a ty porod przetrwasz jak kazda kobietka :)

Gość do aagnieskaa
dokładnie macie rację z prababcią. Babcia mojego narzeczonego długo nie przepadała za mną (bo jetem od niego prawie 2 lata starsza,a to nie uchodzi przeciez: :P On jej też zbytnio nie lubił i o ciązy dowiedziała isę bardzo późno,jak ujrzała prawnuka, to od razu mnie wręcz pokochała! :) ;) Autorko - początki po urodzeniu są trudne, ale potem jest już tylko lepiej :) DZIECKO TO OGROMNA RADOŚĆ,DUMA!!!

Gość vdfvbgbfgb
mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze, boje sie wszystkiego nawet mamie powiedziec :)

autorko grunt to nie panikowac:) wszystko sie ulozy nie moze ze bedzie latwo ale dacie rade. wiem co czujesz bo sama chce dziecka ale jak raz myslalalm ze jestem w ciazy o malo co nie umarlam ze strachu.wiem jednak ze potem bym sie bardzo cieszyla. glowa do gory:)

Gość GosiaczekKRK
czesc! ja róniez wczoraj dowiedziałam sie że bedę mamusią:) za 2 mies będe miec 21 lat a we wrześniu przyjdzie na świat dzidzia. JEstem w 10 tyg ciesze sie okropnie. Mam już od roku narzeczonego planowaliśmy się pobrac za 2 lata ale przyspieszamy z cywilnym a data kościelnego zostaje nie zmieniona. NA szczęscie mam poinformowanie rodziców za soba- teściowa się bardzo cieszy ciągle dzwoni i pyta o zdrówko i samopoczucie gożej z moimi rodzicami bo przezyli szok mimo że nie mieszkam z nimi od roku tylko z narzeczonym (wynajmujemy pokój). Zobaczysz że sie strasznie wzruszysz jak usłyszysz że bije serduszko Twojego maleństwa ja sie prawie rozpłakałam teraz mam przy łóżku jego zdjecie usg ma 32mm i wyglada cudnie:] ide na zaoczne studia wiec nic się nie martwie o wykształcenie moj facet juz po ma 25lat :]