Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca sie taka jedna magda

Czy to mozliwe ze juz?

Polecane posty

Czuje mojego malenstwo jak sie kreci? Jestem w 16 tc i to moja pierwsza ciaza. W polowie 15 tc poczulam wieczorem takie hmm...laskotanie w dole brzucha, potem dwa dni nic i znow, dwa nic i znow... Od zeszlego tygodnia od piateky czuje to laskotanie czy babelki...nie wiem jak to okreslic...intensywniej i czesciej, zazwyczaj jak leze (np. wieczorem na kanapie lub w lozku, lub rano jak sie przebudze). I od piateku czuje to juz codziennie, ale wlasnie glownie rano i wieczorem. Nigdy nie czulam czego takiego, a wiele osob mi mowi, ze to za wczesnie na ruchy, mnie sie jednak wydaje, ze to naprawde moje malenstwo :) Jak myslicie?

Naprawde :D:D Ale sie sie ciesze :D:D p.s. Dopiero teraz zauwazylam ile literowek popelnilam w pierwszym poscie, ale to wszystko z wrazenia :D

Gość około połowy ciązy tak jest

A od ktorego tygodnia wy odczuwalyscie ruchy swoje maluszka? Moja polozna mowi, ze normalnie jest od 18-20 tygodnia, a ja juz w 16...

Gość czy tak mam byc
moja gin tez mi mowila ze jeszcze nie powinnam czuc rochow dziecka w 15 tygodniu lecz ja wyraznie je czulam i takze rano i wieczorem cudowne uczucie gratuluje

Tak, to jest faktycznie cudne uczucie :) Cisze sie, ze nas jest wiecej, ktore tak wczesnie czuly/czuja ruchy, bo to jednak jest wielkie wydarzenie dla przyszlej mamy :)