Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość testowanieaaa

pytanie do kobiet, mam z UK

Polecane posty

Gość testowanieaaa

kochane mam pytanko ile kosztuja testy ciazowe w UK i jaki jest najlepszy? :)

Gość dvdv
up

Gość 7.10
za funta kupisz w funciaku w sklepie od 3-4 wzwyz nie wiem jakie sa dobre bo nigdy nie robilam testu w UK nie bylo takiej potrzeby narazie, kolezanka kupila za 4 funty i wynik wyszedl jej prawdziwy

Gość testowanieaaa
ten z funciaka raczej odpada. Watpie zeby byl wiarygodny...

Ja polecam clearblue, za dwa zaplacisz 10 funtow, kilka dni przed nim kupilam jakis inny ( nie pamietam nazwy) i wyszlo, ze w ciazy nie jestem (a bylam). Tylko nie piszcie mi, ze pewnie nie wiedzialam jak go uzyc;)

10 funtów z test...lekka przesada:) W Asdzie sa za ok 4 funty i dwa test w opakowaniu.Co do funciakowych testów-wiarygodne ale jeżeli ktoś uważa że skoro tani to zły to niech kupuje ten za 10:) Pozdrawiam🌼🌼🌼

Ja kupowalam w tesco... dwa za ok 5 funtow (nie pamietam dokladnie). W moim przypadku wiarygodny:D

Gość ka_anka
A ja dwa testy kupowałam w aptece, i za jeden zapłaciłam Ł7, za drugi Ł10. Potem jeszcez jeden w Tesco za Ł9 i wszystkie daly wynik negatywny - dopiero polski test wskazal ciaze - za ten dalam 10zl :)

JA ROWNIEZ KUPWALAM W BOOTS - TEST ELEKTRONICZNY BARDZO SKUTECZNY I PLACILAM £10 POZDRAWIAM PS.JESLI CHCECIE SPRAWDZIC CZY JESTESCIE W CIAZY TO ZAPISZCIE SIE DO KLINIKI PLANOWANIA RODZINY DZIAJAJACYCH W KAZDYM WIEKSZYM MIESCIE - BARDZO MILA ATMOSFERA,ZROBIA WAM TEST NA MIEJSCU ZA FREE POZA TYM DOSTAJECIE TAM TABLETKI,GUMKI,IMPLANTY I WSZYSTKIE INNE DOSTEPNE SRODKI ANTYKONCEPCYJNE ZA DARMOCHE....... W RAZIE PROBLEMOW ZDROWOTNYCH POLECAM TO SAMO MIEJSCE I JESLI PLANUJECIE CIAZE ROWNIEZ.# POZDRAWIAM (ps. mezczyzni rowniez mile widziani!!!! niech tez cos zalatwia a co??)