Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto pomoże

jak przeżyć

Polecane posty

Gość kto pomoże

Czy ktoś doradzi jak przeżyć za 150 zł przez półtora tygodnia wtedy będzie wypłata mam na utrzymaniu 4 osoby.Miałam w tym miesiącu dużo nie zaplanowanych wydatków a teraz muszę jakoś przeżyć do wypłaty takie potrawy jak pierogi,kopytka,placki już robiłam może znacie jakieś inne pomysły jeszcze .Proszę tylko o poważne odpowiedzi.

Gość marta30*
kurde nie wiem naprawde trudna sytuacja własnie tak mamy ci co zarabiają najniższe pensje jakieś makarony z sosem, naleśniki, zupe duży garnek...pobuszuj po sieci napewno cos znajdziesz

Gość kalinkaczerwona
mi zostalo 40 zl, dopiero 28 bede miala rente. Mieszkam z narzeczonym

20kg ziemniaków- 30 złotych 3 kg cebuli -5 zl 5 maslo 13 zlotych olej 5 zl. 20 jaj 8 zlotych żurek w kartonie po 2 zl barszcz czerwony wkartnie po 2,5 zł. suma :70 zl. ser zółty w plastrach kg ok. 12 zl schab bez kosci kg 17 zł - 2 kg - 20 kotletów = 34 zł suma:116 zl.

Gość fasolenka
nagotuj wielki garnek zupy, kasza ryż z sosem, ze smietaną

Gość marta30*
24.02.2009] 11:12 [zgłoś do usunięcia] józio 20kg ziemniaków- 30 złotych 3 kg cebuli -5 zl 5 maslo 13 zlotych olej 5 zl. 20 jaj 8 zlotych żurek w kartonie po 2 zl barszcz czerwony wkartnie po 2,5 zł. suma :70 zl. ser zółty w plastrach kg ok. 12 zl schab bez kosci kg 17 zł - 2 kg - 20 kotletów = 34 zł suma:116 zl. tak! A gdzie wędlina na kanapki dla dzieci ,męża ,chleb ,mleko?

2 kg kiełbasy żywieckiej [ niezła] 28 zl. reszta na chleb.