Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagodzianka4646

PASEMKA Z PŁUKANKI / FARBY KOLORYZUJĄCEJ / FARBY DO KILKU ZMYĆ

Polecane posty

Witam! Kilka razy używałam jak płukanki z brązowych włosów mam w sumie takie prawie czarne. Zawsze tylko płukanką. (pomijając to ze używałam jej w sierpniu a do dnia dzisiejszego nie zeszła mi) pozostaja odrosty ktore musze farbować. Ale mam pytanie. Miałam brązowe włosy, teraz dużo ciemniejsze (prawie czarne) chcialabym zrobic sobie pasemka, ale rowniez szamponetka? Czy wie ktos moze czy mzona? Jaki rezultat i jak to robic w domu? Prosze o pomoc, moze ktos mial z tym do czynienia:) używałam płukanki LOREAL\'a i Palette. :) W sumie prawie jak farba do wlosow tylko mialo zejsc, \"miało\". ;)

Gość monalisa1985
Witam wiele się naczytałam o mozliwości przejścia z czarnych na jasniejszy kolor. Teraz podziele się z wami informacją, ponieważ.... dziś wrociłam od fryzjera!!!!!!!!! Drogie dziewczyny !! 6 lat farbowania na czarne lub granatowe kolory!! Poprosiłam moja fryzjerke, żeby spróbowała zrobić na nich brąz refleksy- pasemka jak nowa fryzura Fergie! I udało się. Powiedziała mi że nie zrobi mi blond, bo to jest masakra dla włosów. Jeśliby mi robiła dekoloryzację to z oświadczeniem moim że nie bede do niej miała roszczeń finansowych jak wypadną mi włosy a nawet z tym nie zrobi. Będziemy przechodzić powoli do jasniejszych włosów.Może kiedyś do blond. Nie róbcie sobie tragedii na włosach. moje wlosy wyglądają pięknie. Za dwa miesiące idą na nowo i będziemy robić balejaż, teraz mam pasemka brązu.wygląda to genialnie.Narazie włosy mi się podobają zobaczy,y za kilka myć, czy nie będa jak siano. Stopniowo co kilka meisięcy balejaże lub pasemka farbami i dojdziemy do blondu nie nieszcząc włosów i nie skracając ich - włosy długości za ramiona koszt 120 zł!! nie patrzcie na gwiazdy, które co róż zmieniają kolory włosów. o nie sa ich naturalne wlosy!! mają doczepiane pasma. Jak Tyra Banks, która pokazała niedawno swoje kikuty, cienkie do ramiion!! A w programach ma buną fryzurę, jak Paris Hilton, Nicole Richie czy Lindsay Lohan. Clip in załatwia im wszystko!! Także dziewczyny we wszystkim umiar i kilka miesięcy fajnych ciekawych zmian. Grunt to rozsądek. pozdrawiam

Gość no sorry sorry
ale jak bedziesz co dwa miechy rozjasniala wlsoy to zanim dojdzeisz do blondu bedziesz miala zajebiste siano ,i je obetniesz.

Gość monalisa1985
Witam Calkiem możliwe.Ale nie jest to rozjaśnienie wszystkich włosów tylko refleksy czyli cienkie pasemka, podejrzewam, że do naturalnego blondu dojdę za ładnych kilka miesięcy. A włosy po miesiącu takie same jak przed. Wcześniej mialam grube i zdrowie wlosy, nadal tak jest.Może to dlatego. Ale dobry fryzjer nie zabierze się za rozjaśnianie siana.Pozdrawiam

Gość monalisa1985
Witam, za kilka dni a dokładnie po 25 udaję się na ponowną wizytę, celem kolejnej koloryzacji włosów, naturalne włosy to średni blond i w tej chwili odsrotsty mam kilku centymetrowe, które wcale nie rzucają się w oczy. widac po bliższym przyjrzeniu się, że jest odrost ale absolutnie nie gryzie się on z pasemkami i resztą włosów. myślałam, że będzie gorzej. Wszystko wyglada naturalnie i estetycznie. Myslę, że w przyszłym roku będę mogła miec już jasne włosy.a Koszt 150-180 zł raz na 3 miesiące i normalne wychodzenie z domu bez wstydu -bezcenne.

Gość monalisa1985
witam Właśnie wróciłam do domu. Jestem miło zaskoczona ponieważ oprócz nowej fryzury mam ładny brąz na włosach:) blond będzie w przyszłym roku:)

Gość nie próbuję sama
Strasznie dużo płacisz za tego fryzjera, ale może mieszkasz w większym mieście? Bo ja w mniejszym mieście i za balejaż blond + podcięcie i prostowanie płacę max. 80 zł (przy balejażu na całości włosów). Bo raz robię balejaż - a właściwie odrosty tylko z wierzchu , po bokach i pod spodem tak, aby jak robię sobie koński ogon nie było widać odrostów, a nastepnym razem robie odrosty na całości - aby za bardzo nie niszczyć włosów. Raz mi strzeliło do gowy - jakies 2 m-ce temu, aby samej zrobić sobie odrosty rozjasniaczem na wierzchu (dodam, że naturalne mam ciemny blond i rozjasniam zawsze balejażem rozjaśniaczem) i włosy wyszły mi rude !!! na szczęście już nie widać tych rudych włosów, ale wybiłam sobie z głowy eksperymentowanie na własna rękę z blondami.

Gość MONALISA1985
jestem już po wizycie 25.11. i po wizycie 11.012010. kolor włosów mam jak Jenifer Aniston a gdzieniegdzie piaskowy blond, który bardzo mi się podoba.także polecam kilka miesiecy wytrwałości!!