Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytającygość

standardowe kobiety

Polecane posty

Gość pytającygość

Dziwi mnie czy mu wjest tak wiel topików ozłamanych sercach i facetch co myślą o jednym !! Ale ostatnio widze że to kobiety nieraz duzo większe zboki są niz faceci!! Prawie wszystkie chcecie mieć dużego prawdziwgo męskiego silnego faceta, albo po solarze z włsami na żelu loweasa, ale tacy to albo woda a nie mózg albo żyją od wyrywania i dymania latwych głupich lasek. Przejżyjcie na oczy. czemu kobieety nie lbuią zwykłych gości. Ja lubie piwo śmiać sie ogólnie mnie dziewczyny lubią BARDZO, jestem szalony i narwany ale romantyczny też potrfaie być i lubie mówic komplementy a jkaos kobiety nie tego szukają jak to jest ??

Są dwie zasady które pozawalają zrozumieć kobiety niestety nikt ich nie zna :P

lepiej niech nie precyzuje.Jeżeli odbiegam od tego standardu to pomyślęsobie, że jestem jakims dziwolągiem.

Gość pytającygość
ostatnio dużo kobiet które obserwuje jest takich : udaje normalną i mówi o facetach że zbaoka tylko o seksie gada i co zrobic żby podniecić gościa itp. Mówi że faceci to dranie a samych idiotów i mięsniaków szuka. Idzie na impreze ubrana jak dziwka a potem sie dziwi czemu ją ktoś macał albo coś. Chodzi oto że żadna ładna kobieta nie bedzie z normalnym nie napakowanym albo przystojnym gościem. Dziwi mnie to ze jaka jedzie jakas dziewczyna BMW albo Audi albo Mercedesem jest zajebista laska ?? to też dziwne >> czyżby dawła tu itam :P ??

Gość cxvxcv
"no to chyba jestes moim idealem i w dodatku potrafisz byc romantyczny" nie tylko Twoim, ale i znacznej wiekszosci kobiet :) Tyle, ze jak autor zauwazyl, ideal idealem, a kobiety wybieraja wlasnie bezmozgich facetow

Gość pytającygość
chciałbym poznać dziewczyne troche ładną zabawna nie kłucąca sie ze mną pokojowa nie lubiacej czaskania sie mnie z innymi gościami bo kozak lubiącej moje zaloty i kwaity itp. i tolerujacej moje czasami odskoki charakteru. Chętna na wszystko to może dasz sie poznać jak ideałem jestem :P hehehe chyba tylko Twoim :P

Gość pytającygość
faceci to oczywiście tez dekle!! Nie jeden tu mówi na jakaś wypindrzoną umalowaną jaka suczka ale bym ją wyruchał itp. a maja potem laske i jej mini ubrac nie pozwola. ja nie lubie z kumpalmi gadac o seksie ja bardziej szanuje kobiety a ten temat to sprawa moja i tej dziewczyny. Dziwi mnie tez czemu kobiety jak mają swój ideał to jest często nim ich najlepszy kolega a nie facet. Bo liczy sie dla nich co innego chyba ;/;/ pozna któras fajnego goscia :P ?? hehehe jak sie ogłosiłem na szybko :P nieno nie bede se takich rzeczy na kafeteri robił i wyrywał lasek bo yaki nie jestem ;p no w sumie to nie do końca;pp

Gość pytającygość
no własnie wy często nie rozumiecie jak my was :D kto ma ten zrozumie :D lubie rozwiązywać problemy rozmawiając nawet dużo koleżanek tylko mi sie zwieża a nie przyjaciółką bo mówią że jestem facet a rozumie je jak kobieta :D i co niemam laski !!!!

Gość pytającygość
No chodzi mi o to, że z kolegami nie rozmawiam o kobietach. Mówię o nich tylko mamie, ale ona nie żyje i nic mi nie odpowiada, ale mi to nie przeszkadza bo w tym czasie podlewam jej też kwiatki i poleruję pomnik zrosiwszy go pierwej czułą łzą i wulgarnym nasieniem, ale zawsze szmateczką z mikrowłókien. Uważam, że tylko mikrowłókna tak dobrze wchłaniają wilgoć i nie rysują powierzni :)

Gość pytającygość
już wszystkih zamulłem ty tematem

Hmmm jaki jest mój ideał faceta... Lubię facetów dobrze zbudowanuch ale nie takich miśków... Jak dla mnie facet powinien być romantyczny ale też męski... Szczerze to lubię chwielami gburowatych zimnych typów ^^

Gość pytającygość
standardowa napalona laska romantyzm to tylko przykrywka do nie bycia taką jak inne !! A potem płacz i pytania na forum czemu bzyknął i olał

Gość pytającygość
dziwi mnie tez czemu 17 i 18 latki tak juz sa najarane na seks i chca jak najszybciej tego zbyle kim a przez to że sie boja albo nikt ich nie chce wkręcają se że po prostu chcą z tym co je kocha albo że jeszcze nie cchca a sie w domu masturbuja całymi nocami.

Właśnie nie... Ja nie jestem łatwą laską która po miesiącu znajomości z typem idzie do łóżka... Szczerze to jestem dziewicą i jest mi z tym dobrze... Nie śpieszy mi się do zaliczenia jakiegoś idioty który mnie zostawi po przeleceniu :P

Gość pytającygość
nie sory!! nie jesteście takie wzystkie !! przepraszam jak to tak zabrzmiało ale taka jeste większośc i facetów i kobiet tylko że faceci bardziej sie tym bawia a laski ciepria oto chodzi. a j nie jestem zraniony ani nic tylkopewnej częsci kobiet tłumacze czemu potem żałują ;p

Gość pytającygość
z tą masturbacją to podszywacz!!!! a Ty Niunia17 zobaczysz że pierwszy jakiego poznasz sprawi pozory nagle pitnie :D taki typ facetów ktorych lubisz :D

Wiesz ja pod tym względem jestem troche gorsza bo jak widze że facetowi tylko na seksie zależy to się nim bawie a gdy myśli że do czegoś już dojdzie to go spławiam... Nie jestem głupia...

Gość pytającygość
zobaczysz że którys bedzie lepszy :D za bardzo chyba uważasz sie za super aseczke albo sprytna nie latwa nastke ;P

nie bedzie lepszego... i za super laskę sie nie uwarzam bo sie roztyłam od leków (54kg) I serio nie dan dupy byle komu.

o losie. W szklance nie ma już gazu :-(

Gość fantazjusz
gośc ma racje często laski takie sa. Ale w niektórych jego tekstach brzmi jak typowy facet. Ja sie przyznaje ze lbuioe wyzywajace kobiety i seks bo od tego jest życie. Ale kobiet nie poniżam umie kochac i nie zdradze i jestem czuły. przystojniak nie jestem ale sposób bycia przyciaga kobiety.