Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niunia 17

17 letnia dziewica

Polecane posty

Witam wszystkich... Mam 17 lat i jesteem dziewicą... Czy to jest coś złego? A i żeby nie było to nie dla tego bo nie miałam faceta czy możliwości... chodzi o to że puki co nie chcem...

Gość mężatka11110
To nic złego!!!! Lepiej poczekać na odpowiedniego faceta, na miłość, a nie zrobić \"to\"z byle kim i byle jak, by mieć \"to za sobą\" dla samego faktu, by dziewicą nie być!

Nowa w mieście... nie chcem cię obrażać ale chyba nie znasz "dziewczynek" w moim wieku... Co druga gździ się na rokach dyskotek czy w kiblach... Wiem po kumpelach z szkoły czy klasy... i og gimnazjum... A wieć ja sie nie zgodzę że to normalne... I pytanie może nie odpowiednie ale cóż ile masz lat i w jakiej epoce zyjesz?

a ja jestem za Toba :) rozprawiczony zostalem w wieku 20 lat heh i tez nie dlatego ze nie mialem okazji... ale nic dziewczyna okazala sie szmata :( ale i tak nie zaluje :)

Nie no mnie dobija to jak dziewczyny 15 letnie są w ciąży i jak 17 latka opowiada o tym jak robiła oda swojemu facetowi rzygac mi się chce...

Gość Napoleon_rozdarty
ufffffffffff, to cale szczescie, ze nie usiadlas w zlobku na smoczku :P ;)

Tak a wprzedszkolu udało mi się uniknąć szalonego mazaka rozdziewiczacza xD

Ja nie mówie że dobre jest to że się szmacą 17 latki... A jestem z Zielonej Góry

Gość Napoleon_rozdarty
aha w Zielonej Gorze wszystkie tak maja :P ;)

Gość genowefa mięsko
napoleon jak niewiesz to sie nie odzywaj ._. tez mieszkam w zielonej i cos sie nie szmace po co gadac o czyms o czym sie nie ma pojecia?